top of page

Ik werk met de hoogste kwaliteit kristallen die ik steeds energetisch reinig zodat jij er met een gerust hart van kan genieten. Verzending binnen 2 weken. Ontvang een opvouwbare totebag cadeau bij iedere bestelling boven €80.

wit tekst.PNG

Ontspannende oogkussens

00095
€26.00
Verwarmbaar oogkussen met lavendel, amethist, lijnzaad en boekweitkaf je in een diepe staat van ontspanning en rust te brengen.
In stock
1
Product Details

Ontspannend oogkussen met lavendel, amethist, lijnzaad en boekweitkaf.


De ontspannende oogkussens komen in 5 kleuren, roestoranje, okergeel, beige, bruin en een limited edition blockprint (Handgemaakt in Portugal met modderpigment) en bestaan uit 100% linnen of katoen. Ze zijn gevuld met lavendel, lijnzaad, boekweitkaf en amethist waardoor ze een fijne zwaarte hebben op je ogen, dit zorgt ervoor dat je nog beter kan ontspannen.

Je kan ze zowel koud gebruiken voor een verfrissend en ontzwellend effect door ze een dag ik de koelkast te leggen of warm door ze op 600watt 40-maximum 50 sec in de microgolf te leggen.

De buitenhoes kan je er af halen en wassen wanneer deze vuil is.

Daarna kan je heerlijk ontspannen. Leg je neer, leg het ooglussen op je ogen en sluit deze. Heb je hoofdpijn? Leg het oogkussen dan op je voorhoofd, ook dit helpt enorm en brengt je meteen in een staat van blijvende rust. Ook nadien heeft dit een fris en ontspannen effect die je doorheen de rest van je dag met je mee draagt, dat maakt dat ze perfect zijn om 5 minuten in je ochtend of avondroutine te gebruiken. Je kan de buitenhoes er af doen om te wassen in een laag programma.

Lavendelgeur heeft een rustgevende en ontspannende werking op ons. Lavendel werkt kalmerend, verzachtend en helpt om in slaap te geraken.

Amethist brengt rust in je leven, helpt je om te ontspannen, stress en hoofdpijn te verlichten en beter te slapen. Hierdoor kan je je dag beter verwerken en loslaten, voel je jezelf opnieuw goed aan en wordt je creativiteit aangewakkerd.

Lieve woorden:

Astrid: Bij thuiskomst heb ik onmiddellijk je oogkussen voor 20 min opgezet. En wow, ik voel zo'n verschil! De druk rond mijn hoofd is echt fel verminderd en dat is echt een geschenk tijdens een verkoudheid. Dankjewel Verena!

Save this product for later
bottom of page