wit tekst.PNG

KRISTALHELING

In mijn kristalheling gaat mijn liefdevolle aandacht drie uur volledig naar jou. Ik breng je in een diepe staat van rust door een ontspannend oogkussen, bloementhee, geuren, klankschaal, Gua Sha massage en meditatie.

Ik beantwoord al je persoonlijke vragen over kristallen en ga op zoek naar kristallen die jou op dit moment kunnen begeleiden in je innerlijk proces.

Je zet een krachtige intentie die je in je centrumsteen brengt en gebruiken in de heling. Deze neem je ook mee naar huis zodat je je intentie nog beter kan manifesteren. 

Je ontvangt de Gua Sha online training, de essentiële olieroller en de 2 Gua Sha tools zodat je ook thuis jezelf kan blijven verwennen en genieten van de voordelen van deze heerlijke massage. 

Ik begeleid je door middel van kristallen en reiki om door blokkades heen te werken en om de balans in je energieveld te herstellen waardoor je opnieuw verbonden bent met je innerlijke kracht.

 

De kristallen zijn op basis van je noden op voorhand voor je uitgekozen om jouw energie te versterken en je te ondersteunen in je groeiproces. Na de heling ontvang je ook jouw unieke lezing waardoor je thuis met deze kristallen aan de slag kan. 

Verena-256.jpg
Verena-262.jpg

REVIEW

De kristalheling bij Verena is toch wel het beste zelfzorgmomentje dat ik mezelf ooit heb gegeven. Ik dacht dat ik geen intuïtie had, maar wow, dit was zo magisch! Het oogkussen en de gua sha-massage waren zálig! De healing zelf heeft echt een indruk op me nagelaten. De blokkades die Verena voelde, klopten helemaal en daar ben ik nu over aan het reflecteren en aan het werken. Ik ben Verena zo dankbaar, want deze kristalheling heeft de innerlijke, spirituele kracht in mij, waarnaar ik op zoek was, ontwaakt.

16/03/2022 Amber Baele

Verena-236crop.jpg

Wanneer we beide comfortabel en goed in onze eigen energie zitten, is het tijd om met de sessie te beginnen en te gaan verbinden. Ik heb mijn atelier omgetoverd tot een groot magisch altaar waar jij rustig mag neerliggen. Ik wil dat dit moment helemaal om jou en jouw welzijn draait. Daarom beginnen we met enkele rustgevende zelfzorg rituelen. Je sluit je ogen en wordt geluld in een warm dekentje die je veilige cocon symboliseert. 

Je geniet van mijn ontspannend oogkussen met lavendel, amethist, lijnzaad en boekweit kaf. Dit zorgt ervoor dat je helemaal ontspant, in jezelf kan terugkomen en rust ervaart. Om dit rustgevend effect nog meer te versterken, spray ik mijn calming sleep spray over je heen wat je nog dieper doet wegzakken in totale rust. Nadien voel je je helemaal fris en herboren.

Dan verwen ik je met een deugddoende gezichtsmassage met mijn Gua Sha tools, essentiële olie met bergkristal en de warmte van mijn handen. Je voelt je helemaal geborgen en geliefd. Het is ook die liefde die ik naar jou wil doorstralen, zodat je dit zelf thuis kan blijven ervaren.

Ik geef je een volledige reiniging met mijn smoke stick van salie en bio geplukte bloemen en gebruik palo santo na de heling om de kristalenergie met de jouwe te verbinden. 

REVIEW

Dankjewel voor de ontspannende avond met de fijne rituelen en de kristalheling op maat die me onmiddellijk heel veel deugd deed. De informatie die ik nadien kreeg kwam heel mooi binnen. Ook de zalige Gua Sha  massage was enorm ontspannend en deugddoend. Ik voelde echt je liefde er doorheen stralen. Dankje Verena! Prachtig persoon die prachtige dingen maakt, met heel veel zorgzaamheid en liefde!

04/02/2022 Zita Coltura

Ik verenig jouw energie met de kristallen en breng je met de klankschaal rustig terug naar het hier en nu.

Terwijl je kristallen nog op en rond je liggen, geef ik je de kristal lezing. Hierbij vertel ik je wat er bij mij naar boven kwam, welke kristallen waar liggen, waarom ik ze gekozen heb en wat ik voelde. Ook jij mag nu invoelen op en delen wat je tijdens deze sessie ervaren hebt. Dit is een intiem gesprek dat voor veel inzichten kan zorgen. Ik nodig je dan ook uit om kort nadien even te reflecteren op dit moment door ze op te schrijven.

De centrumsteen die ik op je hart plaatste, krijg je mee naar huis zodat jij je intentie kan blijven manifesteren. De andere kristallen haal ik zachtjes één voor een terug weg om te eindigen met de beschermende cirkel van kristallen rond je, zachtjes op te bergen. Dit is het moment om volledig te ontwaken, je rustig uit te strekken en elkaar te bedanken voor dit magische moment. We eindigen met nog een lekker kopje thee en en fijne babbel.

Als nazorg krijg je van mij een mini guide voor het maken van je eigen kristalmandala zodat je deze prachtige ervaring thuis zelf opnieuw kan creëren. Ik geef je ook je persoonlijke lezing zodat je weet welke kristallen je kan gebruiken. Door de Gua Sha specialist online training en de Gua Sha tools kan jij jezelf blijven masseren en je die ontspanning dagelijks geven. Dat is mijn cadeau naar jou, omdat de waarde van zelfzorg zo ongelofelijk krachtig en belangrijk is. Fill your own cup first before you fill others. Geniet van de after bliss van deze zalige kristalheling.

Namaste.

Verena-246.jpg