top of page

KRISTALHELING

Je geniet twee uur van een innerlijke transformatie door reiki energie, de zachte kracht van kristallen, geurterapie en een soundhealing met klankschalen. 

Hoe werkt mijn kristalheling?

Zware gebeurtenissen in ons leven worden vaak vastgehouden door ons lichaam, waar ze zich vast zetten en groter kunnen worden. Wanneer we niet met deze blokkades werken, kan je levensenergie niet meer goed stromen waardoor je heel wat klachten gaat voelen en je uit balans geraakt.

Zo kan het zijn dat jij bijvoorbeeld dagelijks veel in je hoofd zit, waardoor je de connectie met je ware natuur verloren bent. Of misschien zit jij al lang letterlijk of figuurlijk met een krop in je keel doordat jij je niet durft te uiten. Of voel jij je misschien snel onzeker over jezelf en voel je dat je jezelf klein houd? Dit zijn allemaal zaken die hier behandeld en verzacht kunnen worden.

REVIEW

De kristalheling bij Verena is toch wel het beste zelfzorgmomentje dat ik mezelf ooit heb gegeven. Ik dacht dat ik geen intuïtie had, maar wow, dit was zo magisch! Het oogkussen en de gua sha-massage waren zálig! De healing zelf heeft echt een indruk op me nagelaten. De blokkades die Verena voelde, klopten helemaal en daar ben ik nu over aan het reflecteren en aan het werken. Ik ben Verena zo dankbaar, want deze kristalheling heeft de innerlijke, spirituele kracht in mij, waarnaar ik op zoek was, ontwaakt.

16/03/2022 Amber Baele

Verena-233.jpg

Wat ga je beleven?

 • Tijdens mijn kristalheling breng ik jouw levensenergie weer helemaal in balans door blokkades te verzachten waardoor je opnieuw dichterbij jezelf, helder en krachtig kan voelen.

 • Dit doe ik aan de hand van energetisch lichaamswerk oftewel reiki en handoplegging, en gaan we werken met ademhalingsoefeningen, reiki, soundhealing, geuren en leg ik een krachtig energetisch veld van kristallen op en om je lichaam die jouw energie weer in balans brengen en je noden opvullen.

 • Tijdens de reiki voel ik aan waar je blokkades liggen en werk ik hier door handoplegging op en boven je lichaam op in om deze te verzachten en je hele lichaam terug in balans te brengen.

 • Door een kristalinformatie document die je op voorhand invult, kan ik al invoelen op jouw energie en welke kristallen ik ga gebruiken om je te ondersteunen. Zo is iedere kristalheling helemaal uniek en op maat van jou.

REVIEW

Dankjewel voor de ontspannende avond met de fijne rituelen en de kristalheling op maat die me onmiddellijk heel veel deugd deed. De informatie die ik nadien kreeg kwam heel mooi binnen. Ook de zalige Gua Sha  massage was enorm ontspannend en deugddoend. Ik voelde echt je liefde er doorheen stralen. Dankje Verena! Prachtig persoon die prachtige dingen maakt, met heel veel zorgzaamheid en liefde!

04/02/2022 Zita Coltura

Wat is inbegrepen?

 • Kristalheling met kristallen die jou ondersteunen in wat je wil loslaten en waar je in wil groeien

 • Soundhealing met kristallen klankschalen

 • Volledige lichaams reiki om je blokkades los te maken en energie te geven

 • Pure relaxatie met mijn ontspannend oogkussen

 • Gebruik van crystal sprays en crystal rollers

 • Drankje in crystal cup om je van binnenuit op te laden

 • Een reiniging met mijn smoke stick

 • Opladen en verbinden met palo santo

 • Nazorg: Jouw persoonlijke lezing over de gebruikte kristallen en de gevoelde blokkades zodat jij hier verder mee aan de slag kan

Verena-246.jpg

En hier kan je twee uur van komen genieten voor maar €88! 

Verena-236crop.jpg

Wil je nog wat extra?

 • Je kan er voor kiezen om aan een voordeelprijs van €50 ipv €65 te genieten van een deugddoende Gua Sha massage van 40 minuten waarbij ik je aan de hand van mijn Gua Sha cursus leer hoe je je eigen gezicht kan masseren. En geef ik je een uitgebreide massage van je gezicht, nek, hals, schouders, armen en handen. Hierdoor worden afvalstoffen afgevoerd, ontspannen je spieren, verminderen spierspasmes en spierpijnen en geeft dit een verjongend effect op je huid.

 • Je kan er ook voor kiezen om te genieten van het 1 op 1 kristalinformatiegesprek aan de voordeelprijs van €30 ipv €50 waarbij ik al je kristalvragen beantwoord en jou al mijn wijsheid over kristallen mee geef. Ook ga ik op zoek naar kristallen die je op dit moment in je leven kunnen ondersteunen en helpen helen.

bottom of page