top of page

Moonbabes 
Volle maancirkels

Wat mag je verwachten van de moonbabes?

Samenkomen in sisterhood, diepere connectie voelen met jezelf en elkaar, ademhalings en embodyment oefeningen, kracht en kennis van kristallen, invoelen met de maan en kosmische energie, soundhealing, diepe reflectie,  kennis over boeiende thema's zoals vrouwelijkheid, wilde natuur, zelfzorg, vrijheid, astrologie en nog veel meer.

Doorheen het jaar host ik 4 seizoenen van volle maancirkels. Het HERFST seizoen, WINTER seizoen, LENTE seizoen en ZOMER seizoen. Je schrijft je in voor 1 seizoen van 3 cirkels zodat je iedere maand dieper kan verbinden in alle veiligheid met dezelfde vrouwen. Telkens na de 2e cirkel open ik het volgende seizoen en krijg jij als eerste de kans om je opnieuw in te schrijven als je dat wenst.

circle_edited.jpg

ZOMER Moonbabes

De ZOMER MOONBABES komen steeds samen op de maandag rond de volle maan van 19-22 uur in mijn atelier 11 in de Vleeshalle in Mechelen op maandag 5 juni met enkel Verena als host die jullie op en zachte manier begeleid in jezelf en de verbinding in de groep versterkt waardoor we de komende maanden nog meer samen kunnen groeien. Op maandag 3 juli komen we samen met Verena en co-host Elke Smeets, ze is crystal sound healer en psycholoog die vanuit haar expertise een prachtig ritueel komt delen die jullie inspireert en dichterbij jezelf brengt. De derde maand komen we samen op maandag 31 juli met Antje van A Quiet Space die ons leert hoe we astrologie kunnen gebruiken om dichter bij onszelf te komen en hoe we onszelf beter leren kennen en kunnen ondersteunen. 

Wat mag je verwachten van de moonbabes?

  • We komen 3 maanden met dezelfde groep van maximum tien vrouwen samen op de MAANdag rond de volle maan om te verbinden met onszelf en elkaar.

  • We herontdekken de kracht van onze vrouwelijkheid, rituelen, kristallen,  connectie, intuïtie, de kosmische energie en nog zo veel meer.

  • Per seizoen nodig ik een ervaren co-host uit die je met haar expertise nieuwe inzichten, heling en ervaringen zal brengen. 

  • Je wordt lid van een veilige online community waar je kan blijven verbinden en delen met gelijkgestemde vrouwen.

  • Iedere maand staat in teken van een ander thema volgens de kosmische energie zodat je die maand heling en ondersteuning vind. Dit wordt verzorgd door Antje van A Quiet Space.

  • Iedere maand krijg je een klein cadeau, oefeningen en rituelen om tijdens de cirkel en thuis te blijven gebruiken zodat je ook doorheen de maand van thuis uit kan blijven groeien.

Kan je er onverwachts toch niet bij zijn?

Bij een gemiste editie wordt er geen geld teruggegeven en kan je die ook niet een ander seizoen inhalen. Omdat je plekje speciaal voor jou vrijgehouden wordt kan er ook geen andere vrouw je plaats innemen. 

  • Je kan eventueel online mee volgen op aanvraag waarbij ik de cirkel opneem en je van thuis uit live kan mee volgen.

  • Je ontvangt wel de rituelen en guidance zodat je thuis verder kan ontwikkelen. En je mag je cadeautje voor die maand in mijn atelier komen ophalen. 

Verena-208.jpg
_TAH6707.jpeg

Do you feel
the calling?

Ben jij een moonbabe die klaar is om te ontluiken?

Schrijf je dan in via deze knop en kom 3 maanden met ons en jezelf verbinden. Let op: er is een maximum inschrijvingen van 10 moonbabes per seizoen. Ben je er niet bij? Geniet dan van de rituelen van mijn seizoensboxen waarbij je krachtige creaties en begeleiding ontvangt die je dichterbij jezelf en je eigen kracht brengen.

bottom of page