top of page

Moonbabes 
Volle maancirkels

Wat mag je verwachten van de moonbabes?

Samenkomen in sisterhood, diepere connectie voelen met jezelf en elkaar, herkenning, ademhalings en embodyment oefeningen, kracht en kennis van kristallen, invoelen met de maan, soundhealings, diepe reflectie,  kennis over boeiende thema's zoals vrouwelijkheid, wilde natuur, zelfzorg, vrijheid en nog veel meer.

Na een succesvol jaar waarin ik 12 volle maancirkels mocht begeleiden in 4 prachtige groepen vrouwen, mag ik met trots het tweede jaar moonbabes aankondigen. Doorheen dit jaar host ik 4 seizoenen van volle maancirkels. Het HERFST seizoen, WINTER seizoen, LENTE seizoen en ZOMER seizoen. Je schrijft je in voor 1 seizoen van 3 cirkels zodat je iedere maand dieper kan verbinden in alle veiligheid met dezelfde vrouwen. Telkens na de 2e cirkel open ik het volgende seizoen en krijg jij als eerste de kans om je opnieuw in te schrijven als je dat wenst, of schrijf je alvast in op de wachtlijst van het volgende seizoen.

3719784322.jpg
3759387199.jpg
4088571888.png

LENTE Moonbabes

Het tweede jaar op rij komen we opnieuw samen tijdens de LENTE MOONBABES. Doordat we in de winter tijd namen om te verzachten en onze wortels diep te laten groeien, kunnen we nu met een vol hart de lente verwelkomen. Alles in de natuur en ook wij mogen opnieuw ontwaken, en onze innerlijke pracht laten zien.

 

Wij komen steeds samen op de maandag rond de volle maan van 19-22 uur in mijn atelier 11 in de Vleeshalle in Mechelen. De Vleeshalle is dan gesloten, waardoor we in alle rust kunnen verbinden. 

 • Op maandag 25 maart komen we voor het eerst samen onder een hele bijzondere volle maan in weegschaal met maansverduistering. Deze is een krachtige uitnodiging om diep in onze emoties te kijken en te voelen hoe we die meer liefde kunnen geven om deze te verzachten. We verbinden met onszelf, elkaar en onze innerlijke wereld doorheen sister sharing, rituelen en samen zingen. Het thema van deze volle maan is balans en evenwicht, ze daagt ons uit om te onderzoeken waar we evenwicht in ons leven en in onze relaties kunnen vinden en hoe we dit van dichterbij kunnen onderzoeken om deze te transformeren.

 • Op maandag 22 april komen we voor de tweede keer samen onder de volle maan in het diepzinnige teken schorpioen. Dit keer met co-host Zoë Samyn die jaarlijks women wildernis retreats organiseert bij de Outdoorschool. Schorpioen biedt een krachtige kans voor transformatie, groei en introspectie. Ze brengt ons in verbinding met onze diep verborgen innerlijke wereld en helpt ons om dit zonder angst aan te kijken. 

Zoë zal ons met haar kennis en wijsheid opnieuw laten verbinden met onze natuurlijke kern door het creëren van je eigen unieke smokestick van Belgische bodem om in te tunen met ons diepste zijn. Ontdek welke planten de wijze vrouwen in onze lijn voor ons gebruikten voor het energetisch reinigen van ruimtes & onszelf en experimenteren met smudge tools zoals vleugels en veren. We leren onze smoke stick energetisch op te laden met de kracht van onze baarmoeder en zetten een krachtige intentie zodat we deze kunnen gebruiken in onze eigen rituelen.

 • De derde keer komen we samen op maandag 27 mei onder de volle maan in boogschutter. Deze daagt je uit om uit je comfort zone te gaan en je horizon te verbreden en je passies te volgen. Boogschutter versterkt in jou de drang naar exploratie, avontuur en het verkrijgen van wijsheid en inzichten. We kiezen kristallen vanuit ons gevoel om te ontdekken hoe we ons leven echt willen leven en wat ons hier nog in vasthoud om dit ten volle te beleven. Deze kristallen leggen we dan in een krachtig eigen kristalportret op een manier dat die in kaart brengt wat je tegenhoud of juist ondersteunt in het leven van je zielsmissie.

Je ontvangt een fijn cadeautje om doorheen dit traject te gebruiken alsook de at home rituals: 10 laagdrempelige rituelen die je van thuisuit kan doen om dichter bij jezelf te komen. 

Wat mag je verwachten van de moonbabes?

 • We komen 3 maanden met dezelfde groep van maximum tien vrouwen samen op de MAANdag rond de volle maan om te verbinden met onszelf en elkaar.

 • We herontdekken de kracht van onze vrouwelijkheid, rituelen, kristallen,  connectie, intuïtie en nog zo veel meer.

 • Per seizoen nodig ik een ervaren co-host uit die je met haar expertise nieuwe inzichten, heling en ervaringen zal brengen. 

 • Je wordt lid van een veilige online community waar je kan blijven verbinden en delen met gelijkgestemde vrouwen.

 • Iedere maand staat in een ander maanteken, waar we door diepgaande vragen en rituelen mee gaan verbinden. 

 • Bij de start van het seizoen krijg je een fijn cadeau die je doorheen deze maanden kan blijven gebruiken. 

 • Je ontvangt bij je inschrijving de at home rituals: een documentje met 10 verschillende laagdrempelige maar krachtige rituelen die je thuis kan uitvoeren.

Kan je er onverwachts toch niet bij zijn?

Bij een gemiste editie wordt er geen geld teruggegeven en kan je die ook niet een ander seizoen inhalen. Omdat je plekje speciaal voor jou vrijgehouden wordt kan er ook geen andere vrouw je plaats innemen. 

 • Je kan eventueel online mee volgen op aanvraag waarbij ik de cirkel opneem en je van thuis uit live kan mee volgen. Herbekijken kan niet.

 • Je blijft wel deel uitmaken van de groep en ontvangt nog steeds de info, cadeautje of mogelijke verwerkingsopdrachten die bij deze cirkel horen.

 • Doe je mee aan een losse cirkel en annuleer je minder dan 10 dagen op voorhand? Dan wordt er geen geld teruggegeven. Je kan bij een losse cirkel op eigen initiatief wel iemand anders je plaats laten innemen.

Verena-208.jpg
_TAH6707.jpeg

Do you feel
the calling?

Ben jij een moonbabe die klaar is om te ontluiken?

Schrijf je dan in via bovenstaande knoppen en kom 3 maanden met mij, jezelf en elkaar verbinden. Let op: er is een maximum inschrijvingen van 10 moonbabes per seizoen. Ben je er niet bij? Dan kan jij je alvast op de wachtlijst zetten voor één van de volgende seizoenen door op de knop te drukken en je gegevens achter te laten. Druk op de knop om de data te weten te komen. 

bottom of page