Moonbabes 
Volle maancirkels

Wat mag je verwachten van de moonbabes?

Samenkomen in sisterhood, diepere connectie voelen met jezelf en elkaar, ademhalings en embodyment oefeningen, kracht en kennis van kristallen, invoelen met de maan en kosmische energie, rust kracht en inspiratie, geleide oefeningen voor je eigen rituelen thuis, kennis over verschillende topics zoals vrouwelijkheid, archetypes, cyclical living, zelfzorg, vrijheid, astrologie en nog veel meer.

Doorheen het jaar host ik 4 seizoenen van volle maancirkels. Het HERFST seizoen, WINTER seizoen, LENTE seizoen en ZOMER seizoen. Je schrijft je in voor 1 seizoen van 3 cirkels zodat je iedere maand dieper kan verbinden in alle veiligheid met dezelfde vrouwen. Telkens na de 2e cirkel open ik het volgende seizoen en krijg jij als eerste de kans om je opnieuw in te schrijven of niet.

Verena-228.jpg

1

SEASONAL SELFCARE SUBSCRIPTION 

HERFSTbox: Divine feminine

De HERFST MOONBABES zijn VOLZET!

Was je te laat met inschrijven en wil je toch van de moonbabes genieten? Neem dan een abonnement op seasonal selfcare subscription.

Hierin ontvang jij 4x op een jaar een prachtige box die je ondersteuning geeft doorheen de seizoenen en je uitnodigt om dichter bij jezelf te komen. Iedere box is afgestemd op de kosmische energie van dat seizoen zodat jij doorheen de rituelen en de creaties in de box de kans hebt om thuis te helen. Bestel de ZOMER seizoensox nog tot 10 september.

Ontdek wat er in de volgende 'Divine feminine' HERFST seizoensbox zit:

 • Kristalset: Fierce Feminine met heulandiet, hematoïde kwarts en aquamarijn

 • Agaat theelichtjes om licht te geven in de donkere maanden

 • The goddess within badzout met epsomzout, roos, kamille en rookkwarts

 • Set van 4 cycluskaarten om je te ondersteunen in je menstruatie/maancyclus

 • Reinigingsritueel: een seleniet maan

 • Oplaadritueel: Palo santo met bio bloemen

 • Agaat sleutelhanger om dagelijks herinnerd te worden aan je vrouwelijke kracht

 • I am a goddess essentiële olieroller met mosagaat

Iedere box heeft een totale waarde van €160.  Abonneer je op een jaarabonnement en geniet hierdoor van de prijs van €88 per box. Of koop een losse seizoensbox voor €111.

2

Wat mag je verwachten?

 • We komen 3 maanden met dezelfde groep van maximum tien vrouwen samen op de MAANdag rond de volle maan om te verbinden met onszelf en elkaar.

 • We herontdekken de kracht van onze vrouwelijkheid, rituelen, kristallen,  connectie, intuïtie, de kosmische (maan) energie en nog zo veel meer.

 • Per seizoen nodig ik een ervaren co-host uit die je met hun/haar expertise nieuwe inzichten, heling en ervaringen zal brengen. In het HERFST seizoen zijn het Karlien en Luna van Bloodywxmen

 • We gaan diepe innerlijke processen aan door middel van krachtige rituelen en diepe verbinding in sisterhood.

 • Je wordt lid van een veilige online community waar je kan blijven verbinden en delen met gelijkgestemde vrouwen.

 • Iedere maand staat in teken van een ander thema volgens de kosmische energie zodat je die maand heling en ondersteuning vind. Dit wordt verzorgd door Antje van A Quiet Space.

 • Iedere maand krijg je een klein cadeau, oefeningen en rituelen om tijdens de cirkel en thuis te blijven gebruiken zodat je ook doorheen de maand kan blijven groeien.

3

Kan je er onverwachts toch niet bij zijn?

Bij een gemiste editie wordt er geen geld teruggegeven en kan je die ook niet een ander seizoen inhalen. Omdat je plekje speciaal voor jou vrijgehouden wordt kan er ook geen andere vrouw je plaats innemen. 

 • Je ontvangt wel de rituelen en guidance zodat je thuis verder kan ontwikkelen. En je mag je cadeautje voor die maand in mijn atelier komen ophalen. 

Do you feel
the calling?

Ben jij een moonbabe die klaar is om te ontluiken?

Schrijf je dan in via deze knop en kom 3 maanden met ons en jezelf verbinden. Let op: er is een maximum inschrijvingen van 10 moonbabes per seizoen. Ben je er niet bij? Geen zorg, maandag 10 oktober gaan de inschrijvingen open voor de WINTER moonbabes.

Verena-208.jpg