top of page
Elke-Smit-Photography-46.jpg

Moonbabes 
Volle maancirkels

Wat mag je verwachten van de moonbabes?

Samenkomen in sisterhood, diepere connectie voelen met jezelf en elkaar, herkenning, ademhalings en embodyment oefeningen, kracht en kennis van kristallen, invoelen met de maan, soundhealings, diepe reflectie,  kennis over boeiende thema's zoals vrouwelijkheid, wilde natuur, zelfzorg, vrijheid en nog veel meer.

Na een succesvol jaar waarin ik 12 volle maancirkels mocht begeleiden in 4 prachtige groepen vrouwen, mag ik met trots het tweede jaar moonbabes aankondigen. Doorheen dit jaar host ik 4 seizoenen van volle maancirkels. Het HERFST seizoen, WINTER seizoen, LENTE seizoen en ZOMER seizoen. Je schrijft je in voor 1 seizoen van 3 cirkels zodat je iedere maand dieper kan verbinden in alle veiligheid met dezelfde vrouwen. Telkens na de 2e cirkel open ik het volgende seizoen en krijg jij als eerste de kans om je opnieuw in te schrijven als je dat wenst, of schrijf je alvast in op de wachtlijst van het volgende seizoen.

3759387199.jpg

Losse maancirkel met bosbad

 • Dit jaar zal er geen zomer moonbabes plaatsvinden, omdat ik meer ruimte voor mezelf wil maken om te voelen, te zakken en van de rust te genieten. 

 • Wel kan je je inschrijven voor de losse cirkel op 22 juli met co-host Mireille van FeelYourNature die buiten zal doorgaan in het Mechelse Vrijbroekpark. We verbinden eerst met onszelf door een begeleide meditatie, inner compass cards en delen vanuit ons hart. Als co-host en bosbadgids neemt Mireille jullie mee in de wereld van bosbaden, maken we samen een reis van betovering en verbinding onder de kracht van de Volle Maan in Steenbok. We omarmen de rust van het bos, openen onze zintuigen voor de geluiden en de geuren om ons heen en gaan we samen iets magische creëren met elementen uit de natuur.  We vullen onze harten met dankbaarheid voor de schoonheid van Moeder Aarde, de maan, elkaar en onszelf.  

 • Schenk jezelf dit moment van pure verbondenheid met jezelf, elkaar en de natuur. Info en tickets kan je hier vinden.

​Wat mag ik verwachten van de moonbabes?

 • We komen 3 maanden met dezelfde groep van maximum tien vrouwen samen op de MAANdag rond de volle maan om te verbinden met onszelf en elkaar.

 • We herontdekken de kracht van onze vrouwelijkheid, rituelen, kristallen,  connectie, intuïtie en nog zo veel meer.

 • Per seizoen nodig ik een ervaren co-host uit die je met haar expertise nieuwe inzichten, heling en ervaringen zal brengen. 

 • Je wordt lid van een veilige online community waar je kan blijven verbinden en delen met gelijkgestemde vrouwen.

 • Iedere maand staat in een ander maanteken, waar we door diepgaande vragen en rituelen mee gaan verbinden. 

 • Bij de start van het seizoen krijg je een fijn cadeau die je doorheen deze maanden kan blijven gebruiken. 

 • Je ontvangt bij je inschrijving de at home rituals: een documentje met 10 verschillende laagdrempelige maar krachtige rituelen die je thuis kan uitvoeren.

Kan je er onverwachts toch niet bij zijn?

Bij een gemiste editie wordt er geen geld teruggegeven en kan je die ook niet een ander seizoen inhalen. Omdat je plekje speciaal voor jou vrijgehouden wordt kan er ook geen andere vrouw je plaats innemen. 

 • Je kan eventueel online mee volgen op aanvraag waarbij ik de cirkel opneem en je van thuis uit live kan mee volgen. Herbekijken kan niet.

 • Je blijft wel deel uitmaken van de groep en ontvangt nog steeds de info, cadeautje of mogelijke verwerkingsopdrachten die bij deze cirkel horen.

 • Doe je mee aan een losse cirkel en annuleer je minder dan 10 dagen op voorhand? Dan wordt er geen geld teruggegeven. Je kan bij een losse cirkel op eigen initiatief wel iemand anders je plaats laten innemen.

bottom of page