Ondernemingsnummer BE0737932547

Elke bestelling krijgt een kleine abaloneschelp cadeau en bestellingen over €40 krijgen een fijn cadeautje dat speciaal voor jou gekozen word!

Juwelen en bepaalde decoraties worden voor jou op maat gemaakt en het kan daarom even duren voor ze af zijn. Maar elk pakketje verzorg ik met heel veel liefde!

Kristalset starburst jaspis, koraalsteen en rookkwarts

Art.nr. 0044
€45.00
Deze set werkt aardend en versterkt je band met jezelf en de natuur.
Op voorraad
1
Productgegevens

Altijd al benieuwd geweest naar kristallen? Maar je weet niet goed hoe hieraan te beginnen? I’ve got you covered! Duid de set aan die je wil, ze zijn in volgorde van de foto’s.


Deze set werkt aardend en versterkt je band met jezelf en de natuur. Het maakt je rustiger, leert je ontspannen en helpt negativiteit af te wenden waardoor het je kracht geeft om voor jezelf op te komen.

Intentie:

'Ik sta in mijn kracht en in connectie met mezelf en de natuur. Negativiteit gaat langs me heen en raakt me niet. Ik sta open voor rust en accepteer wat is.'

Starburst jaspis:

Helpt je je doelen waarmaken en vastberaden voor je (onafgewerkte) ideeën te gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen, maakt strijdlustig en geeft moed. Ook maakt het je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten.

Koraalsteen:

Koraal brengt je dichter bij de wilde natuur in jezelf en helpt je jezelf accepteren. Het werkt ontspannend en rustgevend, net zoals de golven van de zee. Het brengt je emoties in balans en geeft een vredig gevoel. Dit is versteend en gepolijst fossiel koraal, waarbij je de structuur van het koraal nog mooi ziet.

Rookkwarts:

Filtert negatieve energie, leert je hiermee omgaan en ondersteunt je als je je mentaal niet zo goed voelt (bv angst, faalangst, depressie, stress, negatief zelfbeeld, schuldgevoel...) Ook helpt het je ontspannen, loslaten en accepteren. Rookkwarts beschermt tegen elektromagnetische straling van bv smartphones, computers, tv, WiFi...

Wat krijg je?

•3 kristallen van hoge kwaliteit

•een palo santo stokje van gevallen takken en niet omgehakte bomen (heeft een heerlijk zoete warme geur)

•een handig handgemaakt zakje

•persoonlijke uitleg over je kristallen

•instructies over hoe opladen en reinigen

•een handgeschreven intentie

Bewaar dit product voor later
"Alles is met liefde door mij voor jou gemaakt"

'Creëren is het leukst om te doen als ik het met jou kan delen'