Ondernemingsnummer BE0737932547

Elke bestelling krijgt een kleine abaloneschelp cadeau en bestellingen over €40 krijgen een fijn cadeautje dat speciaal voor jou gekozen word!

Juwelen en bepaalde decoraties worden voor jou op maat gemaakt en het kan daarom even duren voor ze af zijn. Maar elk pakketje verzorg ik met heel veel liefde!

Kristalset spirit kwarts, amethist en toermalijn kwarts

Art.nr. 0045
€40.00
Op voorraad
1
Productgegevens

Altijd al benieuwd geweest naar kristallen? Maar je weet niet goed hoe hieraan te beginnen? I’ve got you covered! Duid de set aan die je wil, ze zijn in volgorde van de foto’s.


Deze set helpt je in je kracht staan doordat het je diepere connecties leert maken en je hart opent waardoor je naar je intuïtie en emoties kan luisteren. Het helpt je jezelf kennen en groeien waardoor je meer harmonie ervaart.

Intentie:

'Ik sta in harmonie met mezelf en mijn emoties waardoor ik in mijn kracht sta. Mijn hart is open voor mezelf en mijn geliefden. Ik ben in balans.'

Spirit kwarts:

Stimuleert diepere connecties met elkaar doordat het je opener, geduldiger en socialer maakt. Het vermindert je angst om je open te stellen voor nieuwe mensen. Ook stimuleert het harmonie, liefde en vrijheid. Het helpt je om trauma’s uit het verleden los te laten, je angsten onder ogen te zien en te vergeven door de liefde die ze je helpt uitstralen.

Toermalijnkwarts:

Is een samensmelting van zwarte toermalijn in bergkristal. Dit zorgt ervoor dat dit beide eigenschappen van de kristallen in zich draagt. Zo werkt het beschermend tegen negatieve energie, helpt je in je kracht staan en groeien en ook geeft het je energie/rust afhankelijk van je noden. Het leert je naar je emoties te luisteren en versterkt je intuïtie. Bergkristal versterkt de werking van de toermalijn naalden.

Amethist:

Bevorderd zelfinzicht, leert je eerlijk tegen jezelf te zijn en je opnieuw aan te voelen. Ook bevordert het je creativiteit en helpt het je om verder te durven denken. Amethist helpt bij hoofdpijn, migraine, stress, nachtmerries en andere slaapproblemen doordat het rust in je leven brengt. Ook helpt het je om niet langer vast te hangen aan oude gedachten en herinneringen. Hierdoor kan je verdriet en verlies makkelijker verwerken, accepteren en loslaten.

Wat krijg je?

•3 kristallen van hoge kwaliteit

•een handig handgemaakt zakje

•persoonlijke uitleg over je kristallen

•instructies over hoe opladen en reinigen

•een handgeschreven intentie

Bewaar dit product voor later
"Alles is met liefde door mij voor jou gemaakt"

'Creëren is het leukst om te doen als ik het met jou kan delen'