Ondernemingsnummer BE0737932547

Elke bestelling krijgt een kleine abaloneschelp cadeau en bestellingen over €40 krijgen een fijn cadeautje dat speciaal voor jou gekozen word!

Juwelen en bepaalde decoraties worden voor jou op maat gemaakt en het kan daarom even duren voor ze af zijn. Maar elk pakketje verzorg ik met heel veel liefde!

Kristalset rookkwarts, aragoniet en bergkristal

Art.nr. 0002
€30.00
Op voorraad
1
Productgegevens

Altijd al benieuwd geweest naar kristallen? Maar je weet niet goed hoe hieraan te beginnen? I’ve got you covered!


Kristalset met rookkwarts, bergkristal en aragoniet.
Deze set helpt je loslaten & accepteren, leert je luisteren naar je intuïtie en brengt rust en aarding.

Intentie: ‘In accepteer wat is, laat los wat wringt om zo innerlijke rust te vinden en naar mijn intuïtie te luisteren.’


Aragoniet werkt aardend en versterkt je verbinding met de natuur. Het stabiliseert hevige en plotse emoties en helpt je kalmeren en hiermee omgaan. Zo verminderd het spanningen en woede en brengt het innerlijke rust. Aragoniet werkt kalmerend bij overgevoeligheid en is daarom een hele goede steen voor hoogsensitieve personen.


Rookkwarts filtert negatieve energie, leert je hiermee omgaan en ondersteunt je als je je mentaal niet zo goed voelt (bv angst, faalangst, depressie, stress, negatief zelfbeeld, schuldgevoel...) Ook helpt deze steen ontspannen, loslaten en accepteren. Rookkwarts beschermt tegen elektromagnetische straling van bv smartphones, computers, tv, WiFi...


Bergkristal vult aan waar je nood aan hebt op dat moment(energie/rust). Heel goed voor meditatie en om innerlijke rust te vinden. Bergkristal verlicht geblokkeerde emoties en leert je hiernaar te luisteren, waardoor het je intuïtie versterkt. Het laad de energie van andere kristallen op door het er rond te leggen.


Wat krijg je?
•3 kristallen van hoge kwaliteit
•een handig handgemaakt zakje
•persoonlijke uitleg over je kristallen
•instructies over hoe opladen en reinigen
•een handgeschreven intentie

Note: De hoeveelheid is beperkt! Kristallen zijn een creatie van de natuur, daarom kunnen ze dus iets afwijken van de foto. Elk kristal is uniek en heeft haar eigen pracht. Ik stel de sets zorgvuldig samen zodat elke set prachtig is op haar eigen manier. 
Bewaar dit product voor later
"Alles is met liefde door mij voor jou gemaakt"

'Creëren is het leukst om te doen als ik het met jou kan delen'