logo smal.JPG

Ondernemingsnummer BE0737932547

Iedere bestelling krijgt een mini abalone schelp en bestellingen over €50 krijgen een gratis seleniet kristal cadeau!

Juwelen en bepaalde decoraties worden voor jou op maat gemaakt en het kan daarom even duren voor ze af zijn. Maar elk pakketje verzorg ik met heel veel liefde!

Kristalset hematoide kwarts, bariet met cerussiet en aragoniet

SKU 00054
€45.00
Deze set geeft je moed om voor jezelf op te komen en je angsten te omarmen, minder te twijfelen en voor je dromen te gaan.
In stock
1
Product Details

Altijd al benieuwd geweest naar kristallen? Maar je weet niet goed hoe hieraan te beginnen? I’ve got you covered! Duid de set aan die je wil, ze zijn in volgorde van de foto’s.


Deze kristalset met Hematoide kwarts, bariet met cerussiet en aragoniet geeft je moed en wilskracht om voor jezelf op te komen, voor je uit te spreken en voor je dromen te gaan. Het helpt je om met hevige emoties om te gaan, je angsten te omarmen en minder te twijfelen. Hierdoor luister je meer naar je intuïtie en groeit je zelfstandigheid waardoor je meer op jezelf gaat vertrouwen.

Intentie: “Ik kom voor mezelf op en laat me niet tegenhouden door mijn angsten of twijfels om voor mijn dromen te gaan.”

Hematoide kwarts (bergkristal met hematiet) zorgt ervoor dat je met je voeten op de grond staat door haar grondende eigenschappen. Ze geeft je moed, wilskracht en zelfvertrouwen om minder te twijfelen en meer te durven. Ze helpt je om echt jezelf te zijn en dit ook uit te stralen naar de wereld. Ze brengt je dichter bij jezelf en je intuïtie.

-Ik help je om echt jezelf te zijn en dit vol zelfvertrouwen te uiten naar de wereld. Ik geef je moed om voor je dromen te durven gaan.

Bariet met cerussiet brengt je meer vitaliteit en geeft je kracht bij oververmoeidheid. Ze helpt je bij communicatie, maakt je minder verlegen en laat je voor jezelf opkomen. Zo sta je in je kracht en wordt je zelfstandiger en onafhankelijker waardoor je je levensdoel kan vinden en bereiken.

-Ik verminder verlegenheid en help je bij het los laten van je angsten omdat ik je kracht geef om voor jezelf en je dromen op te komen.

Aragoniet werkt aardend en versterkt je verbinding met de natuur. Het stabiliseert hevige en plotse emoties en helpt je kalmeren en hiermee omgaan. Zo verminderd het spanningen en woede en brengt het innerlijke rust. Aragoniet werkt kalmerend bij overgevoeligheid en is daarom een hele goede steen voor hoogsensitieve personen.

-Ik breng je terug naar de natuur en naar de kalmte in jezelf. Ik verminder spanningen, woede en help bij hoogsensitiviteit

Wat krijg je?

•3 kristallen van hoge kwaliteit

•een handig handgemaakt zakje

•persoonlijke uitleg over je kristallen

•instructies over hoe opladen en reinigen

•een intentie op handgeschept papier

Save this product for later