logo smal.JPG

Ondernemingsnummer BE0737932547

Iedere bestelling krijgt een mini abalone schelp en bestellingen over €50 krijgen een gratis seleniet kristal cadeau!

Juwelen en bepaalde decoraties worden voor jou op maat gemaakt en het kan daarom even duren voor ze af zijn. Maar elk pakketje verzorg ik met heel veel liefde!

Kristalset fluoriet, amazoniet en amethist

SKU 00064
€48.00
Deze helpt je concentreren en informatie opnemen doordat het je rust geeft en open stelt voor je intuïtie en creativiteit.
In stock
1
Product Details

Altijd al benieuwd geweest naar kristallen? Maar je weet niet goed hoe hieraan te beginnen? I’ve got you covered! Duid de set aan die je wil, ze zijn in volgorde van de foto’s.


Deze kristalset met fluoriet, amazoniet en amethist brengt rust zodat je je beter kan concentreren en beter informatie kan opnemen. Het helpt je blokkades loslaten waardoor je opnieuw kan voelen en een mooi evenwicht kan vinden. Hierdoor kan je terug jezelf zijn en kan je creativiteit en intuïtie vrij stromen.

Intentie: “Ik sta open voor rust en evenwicht, en tune in met mijn creativiteit en intuïtie.

Fluoriet vermindert elektromagnetische stralingen in je directe omgeving (bv van computers, smartphones...). Het verhoogt je intuïtie en helpt je je leven weer organiseren. Het helpt onderdrukte gevoelens en gedachten weer naar boven te laten komen indien gewenst. Helpt bij mentale problemen en blokkades, en helpt je concentreren en informatie opnemen.

- Ik help je concentreren, organiseren en om mentale problemen en blokkades te verlichten

Amazoniet stimuleert je creativiteit en persoonlijke expressie, zo helpt het je vrije wil te versterken, om echt jezelf te zijn en naar je intuïtie te luisteren. Het maakt vastzittende en opgekropte emoties los, waardoor je terug leert voelen. Amazoniet brengt evenwicht bij extreme stemmingswisselingen, verdriet, bezorgdheid, angst...

- Ik stimuleer je creativiteit, help je om echt jezelf te zijn door al je gevoelens en angsten toe te laten en te aanvaarden.

Amethist bevorderd zelfinzicht, leert je eerlijk tegen jezelf te zijn en je opnieuw aan te voelen. Ook bevordert het je creativiteit en helpt het je om verder te durven denken. Amethist helpt bij hoofdpijn, migraine, stress, nachtmerries en andere slaapproblemen doordat het rust in je leven brengt. Ook helpt het je om niet langer vast te hangen aan oude gedachten en herinneringen. Hierdoor kan je verdriet en verlies makkelijker verwerken, accepteren en loslaten.

- Ik help je om je verleden los te laten en meer rust in je leven te brengen waardoor ik je creativiteit terug aanwakker.

Wat krijg je?

•3 kristallen van hoge kwaliteit

•persoonlijke uitleg over je kristallen

•instructies over hoe opladen en reinigen

•een handgeschreven intentie

Save this product for later