top of page

Ik werk met de hoogste kwaliteit kristallen die ik steeds energetisch reinig zodat jij er met een gerust hart van kan genieten. Verzending binnen 2 weken. Ontvang een opvouwbare totebag cadeau bij iedere bestelling boven €80.

wit tekst.PNG

Kristalset 'Kracht in hoogsensitiviteit'

00191
€34.99
Deze kristalset helpt je om dicht bij jezelf te blijven bij overprikkeling, je energie te bewaren & naar je gevoel te luisteren
In stock
1
Product Details

Altijd al benieuwd geweest naar kristallen? Maar je weet niet goed hoe hieraan te beginnen? Daarom maak ik deze kristalsets, om jou op een makkelijke manier de kracht van kristallen te doen ervaren. Duid de set aan die je wil, ze zijn in volgorde van de foto’s.


Deze kristalset met rookkwarts, seleniet en aragoniet verzacht en versterkt de verbinding met jezelf en de natuur en helpt je hierin gronden. Ze helpt je om negatieve energieën te filteren en, van je af te zetten en ondersteunt je wanneer je je niet zo goed voelt. Ze werkt kalmerend bij overprikkeling en helpt je naar jezelf te luisteren waardoor je je noden sneller aanvoelt en opnieuw rust kan ervaren. Ze stabiliseert hevige en plotse emoties door haar aardende werking waardoor je opnieuw in balans komt.

Intentie: “Ik bewaar mijn energie en luister naar mijn eigen ritme en gevoel.”

Deze set is ideaal voor hoogsensitieve mensen, ze helpt je om negatieve energie van je af te zetten en te gronden, stabiliseert plotse emoties en kalmeert bij overprikkeling waardoor je naar jezelf luistert.

Rookkwarts filtert negatieve energie, leert je hiermee omgaan en ondersteunt je als je je mentaal niet zo goed voelt (bv angst, faalangst, depressie, stress, negatief zelfbeeld, schuldgevoel...) Ook helpt het je ontspannen, loslaten en accepteren. Ze is verbonden met de aarde en helpt je daardoor gronden en stevig in je schoenen staan. Hierdoor kan je energie opnieuw vrij door je lichaam stromen en ben je opnieuw in balans.

Seleniet heeft een hele hoge en zuivere energie of vibratie. Ze werkt beschermend en geeft je nieuwe inzichten, denkpatronen en visies waardoor ze je helpt om dichter bij je hoger doel te komen. Ze bevordert rust en slaap, balans en vrede in jezelf en in je omgeving. Seleniet reinigt jezelf, andere kristallen of je ruimte en versterkt je onderbewustzijn, intuïtie en de wil om naar jezelf te luisteren.

Aragoniet werkt aardend en versterkt je verbinding met de natuur. Het stabiliseert hevige en plotse emoties en helpt je kalmeren en hiermee omgaan. Zo verminderd het spanningen en woede en brengt het innerlijke rust. Aragoniet werkt kalmerend bij overgevoeligheid en is daarom een hele goede steen voor hoogsensitieve personen.

Wat krijg je?

  • 3 kristallen van hoge kwaliteit
  • persoonlijke uitleg over je kristallen
  • een krachtige intentie die je kan herhalen om ze te manifesteren
  • een katoenen opbergzakje
Save this product for later
bottom of page