top of page
Elke-Smit-Photography-82.jpg
Elke-Smit-Photography-38_edited.jpg

Al mijn creaties zijn handgemaakt door mij en kunnen dus verschillen van de foto. Soms maak ik je bestelling op maat, waardoor de verzendtijd rond de twee weken is. 

Inner season cyclus cards

00136
€16.00
Leer jezelf en de 4 seizoenen van je menstruatiecyclus kennen en leer hiermee werken om het beste uit je leven te halen.
Op voorraad
1
Productgegevens

Set van 4 cyclus kaarten voor inzicht in jezelf en je menstruatiecyclus.

Ontdek jezelf met deze inner season cycluskaarten om je te ondersteunen in je menstruatiecyclus en die je levenslange zelfinzichten geven. Hierdoor beslis jij hoe je jouw weken indeelt en leer jij leven volgens jouw ware kern.

Hoe gebruik je deze kaarten?

Mijn leven is énorm veranderd na het ontdekken van en leven volgens mijn innerlijke seizoenen. Doordat ik weet wat mijn hormonen in me teweeg brengen, kan ik ook hier veel zachter naar mezelf toe in momenten waar ik anders te veel van mezelf zou verwachten. En omgekeerd geniet ik nog meer van mijn productieve energieke dagen en heb ik geleerd om mijjn planning hierop af te stemmen. Door je cyclus te onderzoeken en te begrijpen leer je ook jezelf kennen en aanvoelen. Hierdoor kom je dichter bij jezelf en je innerlijke wijsheid.

De inner season cyclus kaarten zijn een uitnodiging voor jou om jezelf van binnenuit te leren kennen door het begrijpen van je innerlijke cyclus. Op iedere kaart staat een aanduiding van het aantal dagen waarin dit seizoen zich plaatsvind, welke hormonen hiervoor zorgen en ook een indicatie van hoe je je hierin kan voelen en wat je best niet of wel kan doen. Daarnaast vind je telkens twee vragen waarop je kan reflecteren.

Deze kaarten werken versterkend naar de buitenwereld en je geliefden toe om ook deze te laten zien waar je in je cyclus zit zodat ook zij je grenzen en noden makkelijker ontdekken in deze 4 fasen. Daarom kan je telkens het kaartje van je huidige fase op een goed zichtbare plek zetten.

Deze 4 kaarten heb ik zelf geïllustreerd volgend enkele archetypes die ik vond passen bij deze fasen en ze zijn geprint op BIO papier gemaakt van landbouwafval.

Bewaar dit product voor later
bottom of page