top of page

Ik werk met de hoogste kwaliteit kristallen die ik steeds energetisch reinig zodat jij er met een gerust hart van kan genieten. Verzending binnen 2 weken. Ontvang een opvouwbare totebag cadeau bij iedere bestelling boven €80.

wit tekst.PNG

Kristalset 'I break through'

00192
€34.99
Deze kristalset ondersteunt je om je triggers aan te voelen, hiernaar te handelen en zo jezelf te leren kennen.
In stock
1
Product Details

Altijd al benieuwd geweest naar kristallen? Maar je weet niet goed hoe hieraan te beginnen? Daarom maak ik deze kristalsets, om jou op een makkelijke manier de kracht van kristallen te doen ervaren. Duid de set aan die je wil, ze zijn in volgorde van de foto’s.


Deze kristalset met blauwe calciet, amethist en maansteen ondersteunt je wanneer je het moeilijk hebt en leert je om door blokkades heen te werken waardoor je terug leert voelen. Ze werken kalmerend op je zenuwstelsel waardoor ze je innerlijke rust brengen. Ze helpen je om jezelf en je triggers beter te leren kennen en naar je wensen en noden te handelen waardoor je je krachtiger en gelukkiger voelt.

Intentie: ‘Ik omarm de rust en kracht in mezelf’

Kristalinfo

Blauwe calciet stimuleert groei en ontwikkeling, geeft hoop en moed wanneer het even moeilijk gaat. Hierdoor heb je weer motivatie en zelfvertrouwen om door te gaan. Ze trekt succes aan en werkt kalmerend op je geest en lichaam waardoor ze je innerlijke rust brengt.

Amethist bevorderd zelfinzicht, leert je eerlijk tegen jezelf te zijn en je opnieuw aan te voelen. Ook versterkt het je creativiteit en helpt het je om verder te durven denken. Amethist helpt bij hoofdpijn, migraine, stress, nachtmerries en andere slaapproblemen doordat het rust in je leven brengt. Ook helpt het je om niet langer vast te hangen aan oude gedachten en herinneringen. Hierdoor kan je verdriet en verlies makkelijker verwerken, accepteren en loslaten.

Maansteen helpt je in je kracht te staan, verbind je met de maan en versterkt je vrouwelijke energie, intuïtie, creativiteit en fantasie. Ze helpt je om je eigen vrouwelijke cyclus beter te leren kennen en hiernaar te leven. Ze brengt harmonie in jezelf en je emoties, stimuleert groei en vruchtbaarheid, moodswings en spanningen. Ze kan een ondersteuning zijn in je innerlijke winter of menstruatiecyclus door ze in deze periode dicht bij je te dragen.

Wat krijg je?

  • 3 kristallen van hoge kwaliteit
  • persoonlijke uitleg over je kristallen
  • een krachtige intentie die je kan herhalen om ze te manifesteren
  • een katoenen opbergzakje
Save this product for later
bottom of page