top of page
Elke-Smit-Photography-82.jpg
Elke-Smit-Photography-38_edited.jpg

Al mijn creaties zijn handgemaakt door mij en kunnen dus verschillen van de foto. Soms maak ik je bestelling op maat, waardoor de verzendtijd rond de twee weken is. 

Kristalset 'I am home'

00188
€50.00
Deze kristalset geeft je een gevoel van thuis zijn in jezelf en in de wereld en helpt je rust te komen na een moeilijke periode.
Op voorraad
1
Productgegevens

Altijd al benieuwd geweest naar kristallen? Maar je weet niet goed hoe hieraan te beginnen? Daarom maak ik deze kristalsets, om jou op een makkelijke manier de kracht van kristallen te doen ervaren. Duid de set aan die je wil, ze zijn in volgorde van de foto’s.


Deze kristalset met versteend hout, mosagaat en rookkwarts geeft je met hun zachte aardse energie een gevoel van thuis zijn in jezelf en in deze wereld. Ze bevordert een diepe connectie met jezelf en leert je terug naar jezelf te luisteren en tot rust te komen na een moeilijke periode. Ze leert je omgaan met zware energie en negativiteit van jezelf. Hierdoor voel je je levensenergie opnieuw door je heen stromen en ben je opnieuw in balans.

Intentie: ‘I am home in myself and on this earth’.

Kristalinfo:

Versteend hout brengt je met haar zachte werking rust en een gevoel van thuis zijn doordat ze aardend werkt. Ze bevordert je connectie met de aarde je innerlijke natuur. De steen kalmeert, zorgt voor een fijne sfeer en brengt je in balans.

Mosagaat helpt je om dichter bij jezelf te komen en opnieuw tot rust te komen na een periode met veel emotionele onrust. Mosagaat ontspant je, helpt angsten, stress en zorgen loslaten en leert je terug naar jezelf luisteren. Het versterkt de verbinding met jezelf, de natuur en de aarde.

Rookkwarts filtert negatieve energie, leert je hiermee omgaan en ondersteunt je als je je mentaal niet zo goed voelt (bv angst, faalangst, depressie, stress, negatief zelfbeeld, schuldgevoel...) Ook helpt het je ontspannen, loslaten en accepteren. Ze is verbonden met de aarde en helpt je daardoor gronden en stevig in je schoenen staan. Hierdoor kan je energie opnieuw vrij door je lichaam stromen en ben je opnieuw in balans.

Wat krijg je?

  • 3 kristallen van hoge kwaliteit
  • persoonlijke uitleg over je kristallen
  • een krachtige intentie die je kan herhalen om ze te manifesteren
  • een katoenen opbergzakje
Bewaar dit product voor later
bottom of page