top of page
Elke-Smit-Photography-82.jpg
Elke-Smit-Photography-38_edited.jpg

Al mijn creaties zijn handgemaakt door mij en kunnen dus verschillen van de foto. Soms maak ik je bestelling op maat, waardoor de verzendtijd rond de twee weken is. 

Kristalset ‘Inner harmony’

00142
€50.00
Deze kristalset opent je hart naar anderen en naar jezelf waardoor je diepe verbindingen kan aangaan en harmonie vind in jezelf.
Op voorraad
1
Productgegevens

Altijd al benieuwd geweest naar kristallen? Maar je weet niet goed hoe hieraan te beginnen? Daarom maak ik deze kristalsets, om jou op een makkelijke manier de kracht van kristallen te doen ervaren. Duid de set aan die je wil, ze zijn in volgorde van de foto’s.


Deze kristalset met apatiet, heulandiet en druzy agaat opent je hart naar anderen en naar jezelf doordat het je socialer en opener maakt en helpt om krachtige inzichten in jezelf te krijgen waardoor je zelfvertrouwen groeit. Het helpt je om harmonie te vinden in het omarmen van je eigen spiritualiteit waardoor dit persoonlijke groei stimuleert en je in je kracht kan staan.

Intentie: “I am open and shine my light upon myself and others”

Apatiet geeft een enorme levensenergie, zo stimuleert het de zin naar avontuur, motiveerd, structueerd en activeert het je. Apatiet helpt je om sociaal, communicatief en open naar anderen te zijn en meer begrip op te brengen.

Heulandiet maakt je hart open en geeft je inzichten en heldere dromen. Ze helpt je dichterbij je spiritualiteit te komen en helpt je omgaan met verandering en emoties zoals verlies en verdriet.

Druzy agaat werkt aardend, brengt stabiliteit, harmonie en balans. Ze werkt kalmerend en geeft je een veilig gevoel, een gevoel van ergens thuis te horen. Ze versterkt je zelfvertrouwen, zelf acceptatie en zelfliefde. Ze stimuleert je concentratie en helpt je plannen waardoor je je doelen sneller behaalt. Hierdoor bevorderd ze je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wat krijg je?

  • 3 kristallen van hoge kwaliteit
  • persoonlijke uitleg over je kristallen
  • een krachtige intentie die je kan herhalen om ze te manifesteren
  • een katoenen opbergzakje
Bewaar dit product voor later
bottom of page