top of page
Elke-Smit-Photography-82.jpg
Elke-Smit-Photography-38_edited.jpg

Al mijn creaties zijn handgemaakt door mij en kunnen dus verschillen van de foto. Soms maak ik je bestelling op maat, waardoor de verzendtijd rond de twee weken is. 

Kristalset ‘Dicht bij mezelf’

00145
€39.99
Deze kristalset helpt je jezelf, je emoties en noden te leren kennen waardoor je tot nieuwe inzichten en zelfvertrouwen komt.
Op voorraad
1
Productgegevens

Altijd al benieuwd geweest naar kristallen? Maar je weet niet goed hoe hieraan te beginnen? Daarom maak ik deze kristalsets, om jou op een makkelijke manier de kracht van kristallen te doen ervaren. Duid de set aan die je wil, ze zijn in volgorde van de foto’s.


Deze kristalset met caribbean blauwe calsiet, pyriet cubus en bergkristal cluster helpen je om je emoties te herkennen en hiernaar te handelen zodat je je noden kan aangeven aan jezelf en anderen. Ze helpen je om jezelf op een diep niveau te leren kennen waardoor ze nieuwe inzichten en zelfkennis, groei ontwikkeling stimuleert. Waardoor je motivatie en zelfvertrouwen kunnen groeien.

Intentie: “I believe in myself and in my growth”

Blauwe calciet stimuleert groei en ontwikkeling, geeft hoop en moed wanneer het even moeilijk gaat. Hierdoor heb je weer motivatie en zelfvertrouwen om door te gaan. Ze trekt succes aan en werkt kalmerend op je geest en lichaam waardoor ze je innerlijke rust brengt.

Pyriet geeft nieuwe inzichten en bevordert zelfkennis. Ook leert het je open en zonder oordeel naar jezelf kijken. Pyriet geeft zelfvertrouwen en neemt spanningen weg.

Bergkristal vult aan waar je nood aan hebt op dat moment(energie/rust). Heel goed voor meditatie en om innerlijke rust te vinden. Bergkristal verlicht geblokkeerde emoties en leert je hiernaar te luisteren, waardoor het je intuïtie versterkt.

Wat krijg je?

  • 3 kristallen van hoge kwaliteit
  • persoonlijke uitleg over je kristallen
  • een krachtige intentie die je kan herhalen om ze te manifesteren
  • een katoenen opbergzakje
Bewaar dit product voor later
bottom of page