top of page

Ik werk met de hoogste kwaliteit kristallen die ik steeds energetisch reinig zodat jij er met een gerust hart van kan genieten. Ontvang een cadeautje bij iedere bestelling boven €80. Verzending binnen 2 weken.

wit tekst.PNG

Gua Sha specialist online training

00067
€44.00
Online workshop om de Gua Sha te ontdekken zodat je met de juiste technieken steeds kan genieten van een zalige zelfmassage
Op voorraad
1
Productgegevens

Enkele jaren geleden ontdekte ik de Gua Sha, ik verdiepte me hier helemaal in en werd er echt totaal verliefd op.


Zo ontdekte ik dat Gua Sha veel meer is dan enkel een manier om je gezicht te masseren, maar dat je hiermee je hele lichaam rust, stress en pijnverlichting kan bieden. De mogelijkheden zijn eindeloos! Met de Gua Sha kan je je mentale en fysieke gezondheid naar een hoger niveau tillen.

Heb jij doorheen je dag vaak last van vermoeidheid, stress of spanning, spierpijn of hoofdpijn? Ben jij op zoek een waardevol en makkelijk zelfzorg ritueel? Ben jij benieuwd naar de fantastische werking van Gua Sha op je gezicht? Wil jij je ontspanning en gezondheid in eigen handen nemen en niet telkens een hele som geld uitgeven aan diverse ontspanningsmethoden? Of kende jij de Gua Sha al maar weet je niet goed welke techniek nu de beste is?

Dan is mijn gua sha specialist online training zeker iets voor jou! Eens je mijn training hebt aangekocht kan je meteen aan de slag en heb je levenslang toegang. In mijn uitgebreide presentatie en video's leer ik je alles wat je hierover maar moet weten waardoor je meteen aan de slag kan.

Voordelen van Gua Sha:

 • Je kan jezelf masseren waardoor je snel kan ingrijpen bij pijn of stress
 • Stimuleert bloedcirculatie waardoor je huidveroudering tegen gaat
 • De liftende bewegingen verminderen rimpels op lange termijn
 • Verstevigt de huid doordat je op de spieren gaat inwerken
 • Door hoog ontspannende werking helpt dit ook om beter te kunnen slapen
 • Vermindert tandenknarsen en hoofdpijn
 • Waardevolle en makkelijke zelfzorgroutine
 • Dringt diep in op verkrampte spieren waardoor je meteen ontspanning krijgt
 • Helpt om spierpijn sneller te verzachten
 • Helpt je CHI of levensenergie opnieuw stromen doordat je blokkades wegwerkt
 • Draineert opgestapeld vocht dat onderhuids aanwezig is
 • Maakt je huid minder gezwollen en vermindert wallen voor een stralender gezicht
 • Werken op acupressuurpunten kan je snel pijnverlichting en ontspanning brengen

Ik leer je wat die eeuwenoude filosofie nu juist inhoud, welke tools je kan gebruiken, alle voordelen, meestgemaakte fouten en handige tips en tricks, de verschillende acupressuur punten in je lichaam die je kan gebruiken voor stressvermindering, pijnverlichting en ontspanning. Ik geef je een uitgebreide gezichtsmassage routine en ook hoe je Gua Sha kan gebruiken voor je hoofd, borst, nek, schouders, armen en handen.

Dit alles leer jij in een presentatie van 36 pagina's en met 4 uitgebreide video's. En als bonus ontvang jij ook een handige cheat-sheet met mooie illustraties, die je kan printen en naast je leggen als hulp wanneer je je Gua Sha doet.

Nadat de aankoop geslaagd is kan je je met jouw e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord inloggen op ‘mijn account’. Ik geef je diezelfde dag nog een goedkeuring en jij bevestigd je e-mail adres. Vanaf dat moment kan je altijd de Gua Sha specialist online training bekijken waar je wil.

Bewaar dit product voor later
bottom of page