top of page

Ik werk met de hoogste kwaliteit kristallen die ik steeds energetisch reinig zodat jij er met een gerust hart van kan genieten. Ontvang een cadeautje bij iedere bestelling boven €80. Verzending binnen 2 weken.

wit tekst.PNG

Feel good shine bright badzout

00131
€20.00
150g Heerlijk geurend epsom badzout met rookkwarts en rustgevende kruidenmelange
Op voorraad
1
Productgegevens

Zuiverend, ontspannend, herstellend en hydraterend epsombadzout met rookkwarts, kruidenmelange van goudsbloem, gember en citroengras. Met BIO essentiële oliën van bergamot en rozemarijn.

Voordelen:

Epsomzout heeft tal van voordelen door haar hoog magnesiumgehalte. Zo hydrateert het de huid en versterkt het de elasticiteit, verlicht ontstekingen, vermindert spier en gewrichtspijn, zuivert je lichaam doordat het toxines afvoert en ontspant je lichaam doordat het je zenuwstelsel kalmeert. Hierdoor verbetert dit je slaapkwaliteit en dus ook je humeur.

De kruidenmelange van goudsbloem, gember en citroengras werkt zuiverend en ontstekingsremmend waardoor dit kalmerend werkt. Ook ondersteunt ze het herstellend vermogen van je huid, en geeft het een grote schoonmaakbeurt aan je poriën waardoor je huid een gezonde glans krijgt.

Rookkwarts versterkt de verbinding met jezelf en de aarde door haar grondende eigenschappen waardoor je opnieuw stevig in je schoenen staat. Ze ondersteunt je als je je mentaal niet goed voelt waardoor je opnieuw balans in je leven kan ervaren. Ze helpt je ontspannen, loslaten en accepteren zodat je terug tot jezelf komt.

Inhoud: 150g

Bewaar dit product voor later
bottom of page