top of page

Ik werk met de hoogste kwaliteit kristallen die ik steeds energetisch reinig zodat jij er met een gerust hart van kan genieten. Verzending binnen 2 weken. Ontvang een opvouwbare totebag cadeau bij iedere bestelling boven €80.

wit tekst.PNG

Workshop kristalportret

00098
€99.99
Je kristalportret schittert voor altijd bij je thuis als spiegel naar je ziel die je helpt je grootste wensen te manifesteren.
In stock
1
Product Details

Kristallen zijn een spiegel naar je ziel, deze universele levensenergie brengt je dichter bij jouw kern en kan naar boven brengen wat verborgen was. Een kristalportret helpt je om je grootste wensen te manifesteren. Ze vertaalt wat jij op dat moment voelt en wat je de wereld in wil sturen.


Het maken van een kristalportret is zo een krachtige ervaring die je doet gronden en dichterbij jezelf laat komen. 


Ze brengt naar boven wat in je diepste binnenste zit en helpt je hiermee werken. Dit is een diep transformatie ritueel dat je omarmt in een proces diep naar je kern. 


Tijdens dit creatieproces kom je dicht bij jezelf en je creatieve kracht en ervaar je diepe rust en vertrouwen. 


Wil jij met jezelf en een geliefde komen verbinden? Boek dan samen een kristalportret workshop en schenk jezelf en elkaar dit magische cadeau. 


Je gaat niet enkel naar huis met een uniek en krachtig kristalportret maar met een hele ervaring die jullie samen delen en verbinden. 

Ik begeleid je in het vormen van je eigen kristalportret dat je in een mooie kader vastlegt en mee naar huis neemt.

Wanneer je aankomt maken we contact met onze intuïtie door een kaart te trekken uit de inner compass cards en houden we een inspirerend kristalinformatiegesprek waarin ik al je vragen over kristallen en hun werking beantwoord.

Door de klankschalen soundhealing breng ik je dichter bij jezelf en help ik je gronden. De kijkmeditatie helpt je ontdekken wat er naar boven wil komen. We gaan gevoelsmatig ingaan op welke kristallen naar ons komen en stimuleren deze natuurlijke aantrekkingskracht. Je gaat naar huis met een heerlijk ontspannen gevoel, nieuwe kennis en sterk energetisch portaal dat je stimuleert om te blijven helen. Jouw kristalportret kan nu bij je thuis schitteren en haar werk doen om je dromen te manifesteren in werkelijkheid.

  • Alle kristallen zijn inbegrepen. Je maakt een selectie van grotere en kleinere kristallen om het een mooi geheel te maken.
  • Je krijgt een persoonlijke reading van je kristalportret zodat je optimaal met haar energie kan werken.
  • Deze workshop duurt drie uur en kan alleen of voor twee personen geboekt worden.
Save this product for later
bottom of page