Iedere bestelling krijgt een gratis mini abalone schelp en bestellingen over €100 krijgen een ruwe amethist, tijgeroog, seleniet of dalmatiër jaspis cadeau! Laat bij het afrekenen weten naar welke je voorkeur uitgaat.

De verzendtijd varieert russen één en twee weken om elk pakketje met veel liefde en tijd te verzorgen.

wit tekst.PNG

Workshop kristalportret

SKU 00098
€160.00
Je kristalportret schittert voor altijd bij je thuis als spiegel naar je ziel die je helpt je grootste wensen te manifesteren.
In stock
1
Product Details

Kristallen zijn een spiegel naar je ziel, deze universele levensenergie brengt je dichter bij jouw kern en kan naar boven brengen wat verborgen was. Een kristalportret helpt je om je grootste wensen te manifesteren. Ze vertaalt wat jij op dat moment voelt en wat je de wereld in wil sturen.


Je stuurt het ingevulde kristalinformatie document naar me door, hierdoor leer ik je beter kennen en kan ik je tijdens het maken van het kristalportret beter ondersteunen in welke kristallen jou kunnen begeleiden op je pad. Ik begeleid je in het vormen van je portret dat je in een mooie kader vastlegt en mee naar huis neemt.

Wanneer je aankomt genieten we samen van een zelfgemaakte bloementhee en een inspirerend kristalinformatiegesprek waarin ik al je vragen over kristallen en hun werking beantwoord.

Ik vertel je meer over de universele geometrie die overal op aarde aanwezig is en die we gaan terugbrengen in je kristalportret.

Door mijn begeleide meditatie breng ik je dichter bij jezelf en help ik je ontdekken wat er naar boven wil komen. We gaan gevoelsmatig ingaan op welke kristallen naar ons willen komen en stimuleren deze natuurlijke aantrekkingskracht. Je gaat naar huis met een heerlijk ontspannen gevoel, nieuwe kennis en sterk energetisch portaal dat je stimuleert om te blijven helen. Jouw kristalportret kan nu bij je thuis schitteren en haar werk doen om je dromen te manifesteren in werkelijkheid.

  • Alle kristallen zijn inbegrepen. Je maakt een selectie van grotere en kleinere kristallen om het een mooi geheel te maken.
  • Je krijgt een persoonlijke reading van je kristalportret zodat je optimaal met haar energie kan werken.
  • Deze workshop duurt drie uur en is voor 2-4 personen
Save this product for later