top of page

Ik werk met de hoogste kwaliteit kristallen die ik steeds energetisch reinig zodat jij er met een gerust hart van kan genieten. Verzending binnen 2 weken. Ontvang een opvouwbare totebag cadeau bij iedere bestelling boven €80.

wit tekst.PNG

Workshop kristaljuwelen

00101
€88.00
Ik leer je je 2 eigen juwelen uit kristallen te maken, en help je kristallen kiezen die je ondersteunen in je proces.
In stock
1
Product Details

Denk jij er ook al lang over na om je eigen juwelen te maken maar weet je niet waar te beginnen? Ik leer je je twee eigen juwelen in kwaliteitsvolle kristallen met stainless steel te maken waardoor je innerlijk en uiterlijk kan blijven schitteren. Je kiest kristallen uit op basis van je noden zodat deze je kracht kunnen geven.


Je gaat naar huis met 2 verschillende kwaliteitsvolle juwelen, keuze uit oorbellen, een ketting, armband, enkelband of ring. Ik help je met het maken van het ontwerp, de keuze van kristallen en ik leer je de technieken aan.

Echt zilver of goud is niet inbegrepen in de prijs. Je kan er wel voor kiezen om deze voor een meerkost te gebruiken. De meeste kristallen zijn in de prijs inbegrepen, maar wil je grotere kristallen gebruiken? Dan zijn deze voor een kleine meerkost van jou. 

Lieve woorden:

Tessa: Onlangs volgde ik de workshop ‘kristaljuwelen’. Het is niet enkel een workshop volgen, het is een hele beleving. De gezellige en veilige sfeer, aangename babbels, lekkere hapjes en drank. En natuurlijk ga je met prachtige en persoonlijke juwelen naar huis. Alles om een top namiddag van te maken. Bedankt Verena, tot snel!
Save this product for later
bottom of page