top of page
Elke-Smit-Photography-82.jpg
Elke-Smit-Photography-38_edited.jpg

Al mijn creaties zijn handgemaakt door mij en kunnen dus verschillen van de foto. Soms maak ik je bestelling op maat, waardoor de verzendtijd rond de twee weken is. 

Workshop keramiek handbouwen

00099
€88.00
Ik leer je alle technieken van keramiek handbouwen waardoor je 2 eigen stukken keramiek maakt die ik voor je bak en glazuur.
Op voorraad
1
Productgegevens

Info: Info: keramiek workshop op afspraak, geef eenvoudig enkele mogelijke data door en dan kijken we samen wat past.


Atelier 11 in de Vleeshalle, Mechelen. 

Meebrengen: schort of handdoek 

Droom jij ook van jouw eigen keramiek maken maar weet je niet waar te beginnen? Wil je even helemaal uit je hoofd en in je lichaam kruipen? Laten we dan samen de klei ontdekken! Ik help je opnieuw verbinden met je eigen creativiteit waardoor je je eigen unieke keramiek maakt die ik voor jou bak en glazuur. 


  • Deze workshop duurt gemiddeld 3 uur waarin ik je verschillende technieken uitleg en aanleer en je met 1 kg klei kan maken wat jij voelt. Alles wat je kan bedenken kan je maken. Ik denk met jou mee welke techniek best past.
  • Keramiek moet minstens 24u drogen voor je ze kan bakken. Na de eerste bak glazuur ik jouw creaties, jij kiest zelf welke glazuur je wil en je hebt ook de vrijheid in hoe je ze wil.
  • Ik leer je het keramiek proces van A tot Z zodat je ook nadien aan de slag kan blijven gaan. Je kan je eigen keramiek altijd bij mij laten bakken. 
  • Wanneer je keramiek gebakken is kan je ze komen ophalen in Mechelen of verzend ik ze naar jou. Dan betaal je enkel nog de verzendkosten.

Review Tine en Kelly:

Een tijdje geleden namen we deel aan de keramiekworkshop. Verena zorgde niet alleen voor een duidelijke uitleg en materialen, maar ook voor een aangename sfeer.
We kregen de tijd en ruimte om ons eigen ding te doen, wat erg fijn aanvoelde. We raden deze workshop zeker aan. Bedankt!


Bewaar dit product voor later
bottom of page