top of page
Elke-Smit-Photography-82.jpg
Elke-Smit-Photography-38_edited.jpg

Al mijn creaties zijn handgemaakt door mij en kunnen dus verschillen van de foto. Soms maak ik je bestelling op maat, waardoor de verzendtijd rond de twee weken is. 

Moonbabes losse maancirkel

00219
€64.99
We komen samen in de volle maancirkel met bosbad in het Mechels vrijbroekpark samen met co-host Mireille.
Op voorraad
1
Productgegevens

Op maandag 22 juli komen we samen onder de volle maan in steenbok die dit jaar twee maal plaats zal vinden. Deze samenkomst is extra bijzonder, omdat we deze volle maan onder de open hemel gaan beleven. We laten ons begeleiden door bosbadgids Mireille Debord van Feel Your Nature die ons gaat begeleiden in een krachtige natuurbeleving in de veilige cocon van het Mechels Vrijbroekpark.

We verbinden eerst met onszelf door een begeleide meditatie, inner compass cards en delen vanuit ons hart. Als co-host en bosbadgids neemt Mireille jullie mee in de wereld van bosbaden, maken we samen een reis van betovering en verbinding onder de kracht van de Volle Maan in Steenbok. We omarmen de rust van het bos, openen onze zintuigen voor de geluiden en de geuren om ons heen en gaan we samen iets magische creëren met elementen uit de natuur. We vullen onze harten met dankbaarheid voor de schoonheid van Moeder Aarde, de maan, elkaar en onszelf. Schenk jezelf dit moment van pure verbondenheid met jezelf, elkaar en de natuur. Info en tickets kan je hier vinden.

Info: We laten ons meenemen in een bosbad in het Vrijbroekpark van Mechelen. Dit is makkelijk te bereiken met de auto en er is een ruime parkeerplaats dichtbij waar we onze cirkel houden. Jullie ontvangen later nog een plannetje met de exacte locatie. We voorzien ook mogelijkheid tot carpool vanaf het station van mechelen.

Ook ontvang je de at home rituals: 10 laagdrempelige rituelen die je van thuisuit kan doen om dichter bij jezelf te komen.

Kan je er onverwacht toch niet bij zijn?

Bij een annulatie die minder dan 10 dagen op voorhand plaatsvind wordt er geen geld teruggegeven en kan je die ook niet een andere keer inhalen. Er kan wel een andere vrouw je plaats innemen die jij dan aanstelt.

Reviews:

Katrien: Ik had de kans om deel uit te maken van de Lente Moonbabes en wat een heerlijke ervaring was dat 💛!

Verbinden, delen, groeien en leren, een ervaring die ik nooit zal vergeten!

Hanne: De moonbabes waren nog beter dan verwacht, ik had een beetje schrik dat ik 'de oudste' ging zijn en dat de andere vrouwen zich niet altijd in mijn 'mama' leefwereld kunnen verplaatsen, maar blij dat er nog een mama en wat dertigers in de groep zitten. Tegelijk ook mooi om te zien dat ik van de jongere vrouwen ook nog altijd veel kan opsteken en we elkaar kunnen dragen en dat het helemaal geen lineair proces is 🙏 mooi wat je in de wereld zet en zo krachtig hoe je de groep faciliteerde, je pikte veel signalen op en ging goed om met 'wat er vrijkwam of gebeurde' en kon laten zijn wat er was, zonder alles te moeten 'fixen'


Heel mooi / krachtig / verbindend / noodzakelijk wat je in de wereld zet lieverd, jij maakt dit allemaal mogelijk ❤️❤️❤️
Bewaar dit product voor later
bottom of page