top of page

Ik werk met de hoogste kwaliteit kristallen die ik steeds energetisch reinig zodat jij er met een gerust hart van kan genieten. Verzending binnen 2 weken. Ontvang een opvouwbare totebag cadeau bij iedere bestelling boven €80.

wit tekst.PNG

Moonbabes losse maancirkel

00219
€59.99
Kom samen in sisterhood en verbind met elkaar en jezelf. Herontdek je sensualiteit co-host Michelle van Intimichi.
In stock
1
Product Details

Wij komen steeds samen op de maandag rond de volle maan van 19-22 uur in mijn atelier 11 in de Vleeshalle in Mechelen. Ook ontvang je de at home rituals: 10 laagdrempelige rituelen die je van thuisuit kan doen om dichter bij jezelf te komen.


We komen samen op maandag 27 november met co-host Michelle van Intimichi. Zij is seksuologe en wil jou met haar praktijken, rituelen en kennis lekker in je vel doen voelen, vrijheid en verbinding doen ervaren met jezelf en anderen én toegang vinden tot je sensuele – seksuele zelf. Zij brengt een heerlijk ritueel om dit in jezelf te ontdekken.

Wat mag je verwachten?

Samenkomen in sisterhood, diepere connectie voelen met jezelf en elkaar, herkenning, ademhalings en embodyment oefeningen, kracht en kennis van kristallen, invoelen met de maan, soundhealings, diepe reflectie, kennis over boeiende thema's zoals vrouwelijkheid, wilde natuur, zelfzorg, vrijheid en nog veel meer.

Do you feel the calling?

Voel jij je soms alleen, onbegrepen en niet op je plaats? Voel je dat er nog zo veel meer van jezelf te ontdekken valt maar je niet weet hoe?

Wil jij deel uitmaken van een krachtige groep vrouwen die in hun kracht staan, space voor elkaar houden, delen, vertragen en genieten?

Wil je ondersteuning doorheen de maanden en praktische tips ontvangen die je ondersteunen in je groei?

Wil jij krachtige rituelen ontdekken om keer op keer dichter en krachtiger bij jezelf te komen?

Kan je er onverwacht toch niet bij zijn?

Bij een annulatie die minder dan 10 dagen op voorhand plaatsvind wordt er geen geld teruggegeven en kan je die ook niet een andere keer inhalen. Er kan wel een andere vrouw je plaats innemen die jij dan aanstelt. 

Reviews:

Katrien: Ik had de kans om deel uit te maken van de Lente Moonbabes en wat een heerlijke ervaring was dat 💛!

Verbinden, delen, groeien en leren, een ervaring die ik nooit zal vergeten!

Hanne: De moonbabes waren nog beter dan verwacht, ik had een beetje schrik dat ik 'de oudste' ging zijn en dat de andere vrouwen zich niet altijd in mijn 'mama' leefwereld kunnen verplaatsen, maar blij dat er nog een mama en wat dertigers in de groep zitten. Tegelijk ook mooi om te zien dat ik van de jongere vrouwen ook nog altijd veel kan opsteken en we elkaar kunnen dragen en dat het helemaal geen lineair proces is 🙏 mooi wat je in de wereld zet en zo krachtig hoe je de groep faciliteerde, je pikte veel signalen op en ging goed om met 'wat er vrijkwam of gebeurde' en kon laten zijn wat er was, zonder alles te moeten 'fixen'


Heel mooi / krachtig / verbindend / noodzakelijk wat je in de wereld zet lieverd, jij maakt dit allemaal mogelijk ❤️❤️❤️ 
Save this product for later
bottom of page