top of page
Elke-Smit-Photography-82.jpg
Elke-Smit-Photography-38_edited.jpg

Al mijn creaties zijn handgemaakt door mij en kunnen dus verschillen van de foto. Soms maak ik je bestelling op maat, waardoor de verzendtijd rond de twee weken is. 

Kristalset 'Lion Energy'

00225
€39.99
Deze set geeft je zelfvertrouwen en een zonnige kracht om aan te trekken wat je maar wil en jezelf niet te saboteren.
Op voorraad
1
Productgegevens

Altijd al benieuwd geweest naar kristallen? Maar je weet niet goed hoe hieraan te beginnen? Daarom maak ik deze kristalsets, om jou op een makkelijke manier de kracht van kristallen te doen ervaren. Kristallen zijn creaties van de natuur en zijn daarom allemaal anders. Jouw set kan iets anders zijn als op de foto maar minstens even mooi.


Deze kristalset met dalmatiër jaspis, citrien en pyriet geeft je zelfvertrouwen en levenslust om je doelen en dromen waar te maken. Ze geeft je die extra energie die je nodig hebt en vermindert zelfsabotage. Ze geeft je een zonnige kracht en vermindert negatieve gedachten en helpt je om oordeelloos naar jezelf te kijken. Zo trekt ze geluk, voorspoed en overvloed aan.

Intentie: Ik ben krachtig en kan alles wat ik maar wil.

Kristalinfo:

Dalmatiër jaspis beurt je op en geeft je kracht en levenslust om je doelen waar te maken waardoor ze depressies, burn-outs en ook nachtmerries verminderd. Ze beschermt je tegen negatieve energie van jezelf en anderen en brengt je met haar aardende energie dichter bij de natuur.

Pyriet geeft nieuwe inzichten en bevordert zelfkennis. Ook leert het je open en zonder oordeel naar jezelf kijken. Pyriet geeft zelfvertrouwen en neemt spanningen weg.

Citrien heeft een warme en zonnige kracht. Zo geeft ze je extra energie wanneer je dit nodig hebt in moeilijke periodes en bij vermoeidheid. Ze geeft helpt depressies, angsten en zelfdestructief gedrag te overwinnen en geeft je meer zelfvertrouwen en geloof in je eigen kracht. Citrien trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan.

Wat krijg je?

  • 3 kristallen van hoge kwaliteit
  • persoonlijke uitleg over je kristallen
  • een krachtige intentie die je kan herhalen om ze te manifesteren
  • een katoenen opbergzakje
Bewaar dit product voor later
bottom of page