top of page
Elke-Smit-Photography-82.jpg
Elke-Smit-Photography-38_edited.jpg

Al mijn creaties zijn handgemaakt door mij en kunnen dus verschillen van de foto. Soms maak ik je bestelling op maat, waardoor de verzendtijd rond de twee weken is. 

Kristalset 'Energy balance'

00224
€50.00
Deze set helpt je om echt jezelf te zijn, in al je liefdevolle zachtheid en toont dat je jezelf niet moet verstoppen/veranderen.
Op voorraad
1
Productgegevens

Altijd al benieuwd geweest naar kristallen? Maar je weet niet goed hoe hieraan te beginnen? Daarom maak ik deze kristalsets, om jou op een makkelijke manier de kracht van kristallen te doen ervaren. Kristallen zijn creaties van de natuur en zijn daarom allemaal anders. Jouw set kan iets anders zijn als op de foto maar minstens even mooi.


Deze kristalset met mangano calciet, roze toermalijn en lavendel amethist brengt balans in je hele energie. Zo beschermt ze je tegen negativiteit, verzacht en opent ze je hart, en helpt ze je om te herconnecteren met je ware zelf. Zo hoef je jezelf en je behoeften niet langer te onderdrukken.

Intentie: Ik ben zacht, in balans en straal mijn grootste licht

Kristalinfo:

Mangano calciet versterkt je vrouwelijke energie die zachtheid, empathie, ondersteuning in je emoties en zelfliefde met zich meebrengt. Ideaal dus voor diegenen die een disbalans voelen tussen hun vrouwelijke en mannelijke eigenschappen of energieën. Vaak drukken we het vrouwelijke deel van onszelf weg uit angst om als zwak gezien te worden. Maar dit deel is enorm belangrijk en voed ons met een krachtig gevoel voor liefde voor onszelf en allesdat leeft. Ze helpt ons om ons hart te openen voor zachtheid en liefde en brengt dit weer in balans. Het brengt een gevoel van veiligheid om in die zachtheid te stappen en zo blokkades hieromtrent te helen.

Roze toermalijn werkt aardend en beschermt tegen negatieve energie en helpt deze omzetten in positieve. Hierdoor helpt het je in je kracht staan en geeft je meer zelfvertrouwen. Toermalijn heeft niet alleen een positieve werking op mensen en dieren maar ook op planten en bomen, ideaal dus om bij je verzwakte plantjes te leggen.

Amethist bevorderd zelfinzicht, leert je eerlijk tegen jezelf te zijn en je opnieuw aan te voelen. Ook versterkt het je creativiteit en helpt het je om verder te durven denken. Amethist helpt bij hoofdpijn, migraine, stress, nachtmerries en andere slaapproblemen doordat het rust in je leven brengt. Ook helpt het je om niet langer vast te hangen aan oude gedachten en herinneringen. Hierdoor kan je verdriet en verlies makkelijker verwerken, accepteren en loslaten.

Wat krijg je?

  • 3 kristallen van hoge kwaliteit
  • persoonlijke uitleg over je kristallen
  • een krachtige intentie die je kan herhalen om ze te manifesteren
  • een katoenen opbergzakje
Bewaar dit product voor later
bottom of page