top of page
Elke-Smit-Photography-82.jpg
Elke-Smit-Photography-38_edited.jpg

Al mijn creaties zijn handgemaakt door mij en kunnen dus verschillen van de foto. Soms maak ik je bestelling op maat, waardoor de verzendtijd rond de twee weken is. 

Kristalset 'Authentieke rust'

00226
€39.99
Deze set helpt je om authentieke rust te nemen en diep te ontspannen zodat jij opnieuw zacht kan groeien vanuit je eigen kern.
Op voorraad
1
Productgegevens

Altijd al benieuwd geweest naar kristallen? Maar je weet niet goed hoe hieraan te beginnen? Daarom maak ik deze kristalsets, om jou op een makkelijke manier de kracht van kristallen te doen ervaren. Kristallen zijn creaties van de natuur en zijn daarom allemaal anders. Jouw set kan iets anders zijn als op de foto maar minstens even mooi.


Deze kristalset, bestaande uit blauwe calciet, mosagaat en rookkwarts, brengt je in een diepe staat van rust en ontspanning. Het helpt je om na een moeilijke en hectische periode weer tijd voor jezelf te nemen en je eigen behoeften en wensen aan te voelen. Op deze manier kun je groei, hoop, balans en zelfontwikkeling toelaten, waardoor je steeds dichter bij je authentieke en natuurlijke zelf komt.

Intentie: Ik laat rust en ontspanning toe en zorg voor mezelf.

Kristalinfo:

Blauwe calciet stimuleert groei en ontwikkeling, geeft hoop en moed wanneer het even moeilijk gaat. Hierdoor heb je weer motivatie en zelfvertrouwen om door te gaan. Ze trekt succes aan en werkt kalmerend op je geest en lichaam waardoor ze je innerlijke rust brengt.

Mosagaat helpt je om dichter bij jezelf te komen en opnieuw tot rust te komen na een periode met veel emotionele onrust. Mosagaat ontspant je, helpt angsten, stress en zorgen loslaten en leert je terug naar jezelf luisteren. Het versterkt de verbinding met jezelf, de natuur en de aarde.

Rookkwarts filtert negatieve energie, leert je hiermee omgaan en ondersteunt je als je je mentaal niet zo goed voelt (bv angst, faalangst, depressie, stress, negatief zelfbeeld, schuldgevoel...) Ook helpt het je ontspannen, loslaten en accepteren. Ze is verbonden met de aarde en helpt je daardoor gronden en stevig in je schoenen staan. Hierdoor kan je energie opnieuw vrij door je lichaam stromen en ben je opnieuw in balans.

Wat krijg je?

  • 3 kristallen van hoge kwaliteit
  • persoonlijke uitleg over je kristallen
  • een krachtige intentie die je kan herhalen om ze te manifesteren
  • een katoenen opbergzakje
Bewaar dit product voor later
bottom of page