top of page
Elke-Smit-Photography-82.jpg
Elke-Smit-Photography-38_edited.jpg

Al mijn creaties zijn handgemaakt door mij en kunnen dus verschillen van de foto. Soms maak ik je bestelling op maat, waardoor de verzendtijd rond de twee weken is. 

Kristalset ‘Zielsmissie’

00227
€39.99
Deze set helpt je in het ontdekken van je ware natuur en innerlijke zielsmissie en ondersteunt je in dit proces.
Op voorraad
1
Productgegevens

Altijd al benieuwd geweest naar kristallen? Maar je weet niet goed hoe hieraan te beginnen? Daarom maak ik deze kristalsets, om jou op een makkelijke manier de kracht van kristallen te doen ervaren. Kristallen zijn creaties van de natuur en zijn daarom allemaal anders. Jouw set kan iets anders zijn als op de foto maar minstens even mooi.


Deze kristalset met septarie, chiastoliet en aragoniet versterkt de verbinding met jezelf, je ware natuur en je zielsmissie. Ze versterkt je vertrouwen en geduld in dat alles wel goed komt en helpt je om je dromen niet op te geven. Ze helpen je om je pad zachter te bewandelen doordat ze je ondersteunt in je emoties.

Intentie: Ik volg mijn innerlijke natuur en vertouw op mijn zielsmissie

Kristalinfo:

Chiastoliet bescherment en geeft krachtige inzichten in wie jij bent en je zielsmissie. Dit brengt een diep innerlijk vertrouwen en de daarbij horende rust dat alles goed komt. Ze helpt je beperkende overtuigingen los te laten en om voluit voor je dromen te gaan.

Septarie werkt aardend en kalmerend, versterkt je geduld en helpt je om langer vol te houden en niet op te geven. Ze helpt je om je ideeën en mening in groep over te brengen omdat ze je communicatie verbeterd en je gevoel en verstand in balans brengt.

Aragoniet werkt aardend en versterkt je verbinding met de natuur. Het stabiliseert hevige en plotse emoties en helpt je kalmeren en hiermee omgaan. Zo verminderd het spanningen en woede en brengt het innerlijke rust. Aragoniet werkt kalmerend bij overgevoeligheid en is daarom een hele goede steen voor hoogsensitieve personen.

Wat krijg je?

  • 3 kristallen van hoge kwaliteit
  • persoonlijke uitleg over je kristallen
  • een krachtige intentie die je kan herhalen om ze te manifesteren
  • een katoenen opbergzakje
Bewaar dit product voor later
bottom of page