top of page
Elke-Smit-Photography-82.jpg
Elke-Smit-Photography-38_edited.jpg

Al mijn creaties zijn handgemaakt door mij en kunnen dus verschillen van de foto. Soms maak ik je bestelling op maat, waardoor de verzendtijd rond de twee weken is. 

Kristalset ‘Letting go’

00232
€34.99
Deze set helpt je om negativiteit en zwaarte van je af te sturen en te focussen op je eigen kracht.
Op voorraad
1
Productgegevens

Altijd al benieuwd geweest naar kristallen? Maar je weet niet goed hoe hieraan te beginnen? Daarom maak ik deze kristalsets, om jou op een makkelijke manier de kracht van kristallen te doen ervaren. Kristallen zijn creaties van de natuur en zijn daarom allemaal anders. Jouw set kan iets anders zijn als op de foto maar minstens even mooi.


Deze kristalset met dendrietagaat, pyriet en larvikiet beschermt je tegen negatieve energie en wekt een positieve kracht in jezelf op. Ze helpt je om deze negativiteit opnieuw de aarde in te sturen, waardoor je in balans blijft in je eigen lichaam en minder last hebt van zware energie. Hierdoor bevordert ze je zelfvertrouwen, persoonlijke groei en ontwikkeling.

Intentie: Ik laat negativiteit los en focus me op mijn eigen kracht

Kristalinfo:

Dendriet agaat werkt aardend, brengt stabiliteit, harmonie en balans. Ze werkt kalmerend en geeft je een veilig gevoel, een gevoel van ergens thuis te horen. Ze versterkt je zelfvertrouwen, zelf acceptatie en zelfliefde. Ze stimuleert je concentratie en helpt je plannen waardoor je je doelen sneller behaalt. Hierdoor bevorderd ze je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Pyriet geeft nieuwe inzichten en bevordert zelfkennis. Ook leert het je open en zonder oordeel naar jezelf kijken. Pyriet geeft zelfvertrouwen en neemt spanningen weg.

Larvikiet werkt aardend en beschermend tegen negatieve energie en helpt je om deze opnieuw de aarde in te sturen. Hierdoor blijf jij in balans in je eigen lichaam en heb je minder lang last van zware energie. Ze brengt rust, helpt je om meer geduld op te brengen en geeft krachtige inzichten waardoor je kloppende beslissingen maakt tussen je hoofd en hart. Ze ondersteunt je mentale functies en helpt je om informatie beter op te nemen en te herinneren.

Wat krijg je?

  • 3 kristallen van hoge kwaliteit
  • persoonlijke uitleg over je kristallen
  • een krachtige intentie die je kan herhalen om ze te manifesteren
  • een handig doosje
Bewaar dit product voor later
bottom of page