top of page
Elke-Smit-Photography-82.jpg
Elke-Smit-Photography-38_edited.jpg

Al mijn creaties zijn handgemaakt door mij en kunnen dus verschillen van de foto. Soms maak ik je bestelling op maat, waardoor de verzendtijd rond de twee weken is. 

Kristalset ‘Diepe groei’

00229
€37.99
Deze set helpt je om je leven te organiseren en van binnenuit te groeien zodat je kan stralen.
Op voorraad
1
Productgegevens

Altijd al benieuwd geweest naar kristallen? Maar je weet niet goed hoe hieraan te beginnen? Daarom maak ik deze kristalsets, om jou op een makkelijke manier de kracht van kristallen te doen ervaren. Kristallen zijn creaties van de natuur en zijn daarom allemaal anders. Jouw set kan iets anders zijn als op de foto maar minstens even mooi.


Deze kristalset met fluoriet, amazoniet en apatiet biedt structuur en helpt je om vanuit je intuïtie je leven te organiseren zodat je opnieuw je gewenste richting kan uitgaan. Ook brengt het zachtheid in sterke emoties en helpt het om onderdrukte herinneringen opnieuw te doorvoelen zodat je van binnenuit kan groeien en opnieuw kan stralen vol levensenergie en kracht.

Intentie: Ik kies naar waar ik ga en groei van binnenuit.

Kristalinfo:

Fluoriet vermindert negatieve stralingen in je directe omgeving. Het verhoogt je intuïtie en helpt je je leven weer organiseren. Het helpt onderdrukte gevoelens en gedachten weer naar boven te laten komen indien gewenst. Helpt bij mentale problemen en blokkades, en helpt je concentreren en informatie opnemen.

Amazoniet stimuleert je creativiteit en persoonlijke expressie, zo helpt het je vrije wil te versterken, om echt jezelf te zijn en naar je intuïtie te luisteren. Het maakt vastzittende en opgekropte emoties los, waardoor je terug leert voelen. Amazoniet brengt evenwicht bij extreme stemmingswisselingen, verdriet, bezorgdheid, angst...

Apatiet helpt je je leven organiseren en structuur bieden. Het geeft een enorme levensenergie, zo stimuleert het de zin naar avontuur, motiveerde en activeert het je. Apatiet helpt je om sociaal, communicatief en open naar anderen te zijn en meer begrip op te brengen.

Wat krijg je?

  • 3 kristallen van hoge kwaliteit
  • persoonlijke uitleg over je kristallen
  • een krachtige intentie die je kan herhalen om ze te manifesteren
  • een katoenen opbergzakje
Bewaar dit product voor later
bottom of page