top of page

Laat me weten wat je van mijn service, dienst of product vind en laat zelf een review achter.  Dit helpt me groeien en zorgt dat ik kan doen wat ik het liefste doe. Bedankt!

Elke-Smit-Photography-12.jpg

Lieve woorden

wit tekst.PNG

Doorheen de jaren mocht ik prachtige vrouwen helpen transformeren om in hun kracht te staan. Zowel door mijn diensten als door mijn creaties. Hier lees je enkele van de prachtige reviews.

image00716.jpeg

Tiffany Hermans

De Gua Sha massage is een ervaring die echt iedereen eens moet meemaken! Je komt er volledig tot rust, leert er heel veel bij en je geniet van een heerlijk me-time moment! Dankjewel Verena voor het fijne moment vol ontspanning. ❤️

image00051.jpeg

Luna Claus

Ik volgde een kristalworkshop bij Verena en heb er zo van genoten. We werden zo positief en hartelijk ontvangen dat ik me heel welkom voelde. Er waren lekkere hapjes en heerlijk zelfgemaakt drinken. Verena nam echt de tijd om elkaar te leren kennen, alles uit te leggen en je bij te staan in de zoektocht naar de juiste stenen voor dat moment. De sieraden zijn mij enorm dierbaar en ik doe ze nooit meer uit! Ik kom hier zeeeeer graag nog eens terug!

image00026.jpeg

Nikita Exsteyl

Ik heb de workshop Kristaljuwelen gevolgd en W-A-U-W! Heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Zo’n geweldige persoonlijke, liefdevolle, hulpvaardige aanpak met ruimte voor je eigen ontwikkeling en ruimte om jezelf kwetsbaar te mogen zijn met anderen. Samen met Verena kijken naar welke edelstenen (incl ruim aanbod) bij jouw nood passen of welke stenen jou roepen. Nog nooit zo trots geweest bij het dragen van mijn juweel, dankjewel voor de ervaring, de liefde die er heerste en openheid die ik nog nooit zo groot als bij jou heb ervaren! 💛✨

bottom of page