WORKSHOPS

wit tekst.PNG

Met mijn workshops wil ik je opnieuw verbinden met je creativiteit en spiritualiteit. Daardoor gaat mijn aandacht volledig naar jou en je innerlijk proces. Geniet van mijn workshops met je geliefden of een fijne groep van maximum zes gelijkgestemden. Door mijn gevarieerd aanbod vind je altijd iets dat je aanspreekt en mijn ervaring in workshops zorgt ervoor dat je je meteen geïnspireerd en op je gemak voelt. Mijn gezellig atelier, een hapje en drankje maakt de ervaring compleet. Vraag een groepsworkshop aan via het contactformulier of boek je workshop meteen in de webshop

 • YouTube - White Circle
 • Facebook - White Circle
 • Instagram - White Circle
IMG-0054_1.jpg

KRISTALPORTRET

Prijs: €160 | Duur: 3 uur | Max 4 personen

Kristallen zijn een spiegel naar je ziel, deze universele levensenergie brengt je dichter bij jouw kern en kan naar boven brengen wat verborgen was. Een kristalportret helpt je om je grootste wensen te manifesteren. Ze vertaalt wat jij op dat moment voelt en wat je de wereld in wil sturen. 

Je stuurt het ingevulde kristalinformatie document naar me door, hierdoor leer ik je beter kennen en kan ik je tijdens het maken van het kristalportret beter ondersteunen in welke kristallen jou kunnen begeleiden op je pad. Wanneer je aankomt genieten we samen van een zelfgemaakte bloementhee en een inspirerend kristalinformatiegesprek waarin ik al je vragen over kristallen en hun werking beantwoord. Ik vertel je meer over de universele geometrie die overal op aarde aanwezig is en die we gaan terugbrengen in je kristalportret. Door mijn begeleide meditatie breng ik je dichter bij jezelf en help ik je ontdekken wat er naar boven wil komen. We gaan gevoelsmatig ingaan op welke kristallen naar ons willen komen en stimuleren deze natuurlijke aantrekkingskracht. Je gaat naar huis met een heerlijk ontspannen gevoel, nieuwe kennis en sterk energetisch portaal dat je stimuleert om te blijven helen. Jouw kristalportret kan nu bij je thuis schitteren en haar werk doen om je dromen te manifesteren in werkelijkheid.

Lees meer...

KERAMIEK HANDBOUWEN

Prijs: €75/pp | Duur: 3 uur | Max 4 personen

Droom jij ook van jouw eigen keramiek maken maar weet je niet waar te beginnen?

Ik leer je de geheimen van het handbouwen en leg je het hele proces uit zodat je thuis aan de slag kan blijven gaan. Je gaat naar huis met 2 eigen creaties die ik voor je bak en glazuur. 

 • Deze workshop duurt gemiddeld 3 uur waarin ik je verschillende technieken uitleg en aanleer.

 • Je maakt je eigen ontwerp naargelang jouw fantasie en wat jij graag zou maken zoals je eigen servies, gezellige huisdecoratie, een plantenpotje ... Alles wat je kan bedenken kan je maken. Ik denk met jou mee welke techniek best past.

 • In deze prijs zitten 2 afgewerkte keramiek stukken waarvan 1 kleiner stuk en 1 groter, wil je meer maken? Dat kan! Dan bespreken we de kostprijs en betaal extra je ter plaatse.

 • Keramiek moet minstens 24u drogen voor je ze kan glazuren. Daarom glazuur ik voor jou, jij kiest zelf welke glazuur je wil en hoe je ze wil.

 • Ik vertel je ook wat er gebeurt tijdens het glazuren en het bakken zodat je helemaal mee bent met het proces.

 • Wanneer je keramiek gebakken is kan je ze komen ophalen in Mechelen of verzend ik ze naar jou. De prijs is excl. verzendkosten.

Lees meer...

2Q3A6675.jpg
2Q3A6741.jpg

VLINDERDECORATIES

Prijs: 85/pp | Duur: 2 uur | Max 6 personen

Je maakt je eigen prachtige vlinderdecoratie in een vintage kader of nature dome in een glazen stolp op basis van handgeschept papier, met zelf geplukte bio bloemen, vlinders of kevers die op een natuurlijke manier gestorven zijn en een kleine kristalmandala of groter kristal. Ik begeleid je in heel het proces en stimuleer je om je creativiteit volledig te uiten.

Je kiest zelf of je voor een nature dome of bolglas wil gaan en hoe je je creatie wil decoreren. Je kiest welke insecten en kristallen je wil gebruiken en plukt je gekozen bloemen uit die hangen te drogen in mijn atelier'. Wil je graag een groter werk maken met meer vlinders en een grotere kader? Dan bespreken we de meerprijs op basis van je wensen. Je gaat naar huis met je eigen vlinderdecoratie die voor altijd je huis dat tikkeltje magischer maakt.

 

Lees meer...

KRISTALJUWELEN

Prijs: vanaf €80pp | Duur: ca 3 uur | Max 4 personen

Denk jij er ook al lang over na om je eigen juwelen te maken maar weet je niet waar te beginnen? Dan is deze workshop ideaal voor jou! Je maakt twee verschillende kristaljuwelen in stainless steel, zilver of goud. Ik begeleid je in het kiezen van kristallen die je ondersteunen en kracht geven.

Je gaat naar huis met 2 verschillende kwaliteitsvolle juwelen, keuze uit oorbellen, een ketting, armband of ring. Ik help je met het maken van het ontwerp, de keuze van kristallen en ik leer je de technieken aan. 

Echt zilver of goud is niet inbegrepen in de prijs en kan je als extra toevoegen in je winkelmandje of tijdens de workshop bijbetalen. 

Lees meer...

AnsPhotography_20191203_business_FreeMindFreeSoul_6P6A5941.jpg
IMG-2675.jpg

GUA SHA SPECIALIST ONLINE TRAINING

Prijs: €66/pp  | Online

Heb jij doorheen je dag vaak last van vermoeidheid, stress of spanning, spierpijn of hoofdpijn? Ben jij op zoek een waardevol en makkelijk zelfzorg ritueel? Ben jij benieuwd naar de fantastische werking van Gua Sha op je gezicht? Wil jij je ontspanning en gezondheid in eigen handen nemen? Ontdek een hele nieuwe wereld van ontspanning in enkele klikken.

De 2 Gua Sha tools zijn inbegrepen, samen met levenslang toegang tot de cursus, een handige cheat-sheet, een gratis essentiële olieroller met bergkristal en een duidelijke video training. Ik leer je wat die eeuwenoude filosofie inhoud, welke tools je kan gebruiken, alle voordelen, meestgemaakte fouten en handige tips en tricks, de verschillende acupressuur punten in je lichaam die je kan gebruiken voor stressvermindering, pijnverlichting en ontspanning. Ik geef je een uitgebreide gezichtsmassage routine en ook hoe je Gua Sha kan gebruiken voor je hoofd, borst, nek, schouders, armen en handen.

Lees meer...

KRISTALMANDALA KIT

Prijs: €122 | Duur: zelfstandig | 

Wil je de intense kracht van kristallen blijven ervaren en verwerken in je dagelijkse rituelen? Heb je altijd al willen weten hoe je kristallen voor jou kan laten werken? Wil je dieper verbinden met je eigen intuïtie en kracht? Dan is deze workshop kit iets voor jou! Je ontvangt alle hieronder opgelijste materialen en krijgt duidelijke instructies over hoe je dit thuis kan blijven creëren. Ik leer jou graag al mijn kennis over kristallen en samen maken we een krachtige kristalmandala waarbij we een intentie zetten om te manifesteren in ons dagelijks leven.

 • Online videotraining “Kristalmandala kit” om zelf aan de slag te gaan (1 video, 20 pagina's)

 • E-book “De kracht van kristallen” om je kennis te versterken

 • Krachtige keramische oplaadschijf

 • Zakje met 11 verschillende hoogwaardige kristallen

 • Palo Santo om op te laden

 • Seleniet maan om te reinigen

 • Je intentiekaart op handgeschept papier

Lees meer...

Verena-186.jpg