top of page

Ik werk met de hoogste kwaliteit kristallen die ik steeds energetisch reinig zodat jij er met een gerust hart van kan genieten. Verzending binnen 2 weken. Ontvang een opvouwbare totebag cadeau bij iedere bestelling boven €80.

wit tekst.PNG

Workshop make your own crystal cup

00206
€70.00
Kom verbinden met jezelf, je creativiteit en kies je vanuit je intuïtie kristallen die je verwerkt in je eigen crystal cup
In stock
1
Product Details

Info:

Waar? Atelier 11 in de Vleeshalle Mechelen

Meebrengen? Een schort of handdoek

In deze twee uur durende workshop kom je verbinden met jezelf, je eigen creativiteit en kies je vanuit je intuïtie een kristal die je gaat verwerken in je eigen keramieken crystal cup. Deze workshop is ideaal als je en moment voor jezelf wil nemen om te verbinden met je intuïtie, creativiteit en met gelijkgestemde mensen.

We verbinden met onszelf en kiezen vanuit ons buikgevoel een krachtig kristal die we in onze crystal cup gaan verwerken. We verbinden op een diep niveau met dit kristal en luisteren naar wat ze ons te zeggen heeft. Van hieruit formuleren we een krachtige intentie die we kunnen herhalen iedere keer als we uit onze eigen crystal cup drinken.

We verbinden met de aardende kracht van klei waarbij ik je leer hoe je je bol klei kan omtoveren tot een eigen kopje waar jij al je favoriete drankjes kan drinken. Jij bepaalt de vorm en grootte en hebt ook volledige inspraak op de kleur en glazuur van je crystal cup.

  • Deze workshop heeft een maximum van 6 deelnemers om de groep klein en intiem te houden.
  • Het kristal zit in de prijs inbegrepen.
  • Na de workshop bak en glazuur ik je kopje helemaal hoe jij dit wilt, dit zit allemaal in de prijs inbegrepen.
  • Na max 1 maand kan je je afgewerkte crystal cup komen ophalen in mijn atelier of kan ik ze verzenden voor €6,70.
Save this product for later
bottom of page