top of page

Ik werk met de hoogste kwaliteit kristallen die ik steeds energetisch reinig zodat jij er met een gerust hart van kan genieten. Verzending binnen 2 weken. Ontvang een opvouwbare totebag cadeau bij iedere bestelling boven €80.

wit tekst.PNG

Statement ketting: Toermalijnkwarts 925 zilver

00161
€54.99
Krachtige juwelen om te stralen: Toermalijnkwarts versterkt je energie en beschermt je tegen negativiteit waardoor je groeit.
In stock
1
Product Details

Deze juwelenlijn 'Statement' zijn unieke juwelen die je heel je leven lang kan koesteren en met trots dragen. Ze zijn wat groter, uitgesprokener en daarom een echte eyecatcher die je nog meer in je kracht doen staan. Kristaljuwelen zijn een ideale manier om dagelijks moeiteloos te genieten van kristalenergie doordat je ze zo dicht bij je draagt.


Toermalijnkwarts werkt beschermend tegen negatieve energie, helpt je in je intuïtie te vertrouwen en in je kracht staan te waardoor je een persoonlijke groei ervaart. Ze leert je naar je emoties te luisteren en geeft je energie of rust afhankelijk van je noden op dat moment. Toermalijnkwarts is een samensmelting van zwarte toermalijn in bergkristal, en deze versterkt de werking van de toermalijn naalden. Dit zorgt ervoor dat dit beide eigenschappen van de kristallen in zich draagt.

Save this product for later
bottom of page