top of page

Ik werk met de hoogste kwaliteit kristallen die ik steeds energetisch reinig zodat jij er met een gerust hart van kan genieten. Ontvang een cadeautje bij iedere bestelling boven €80. Verzending binnen 2 weken.

wit tekst.PNG

Seizoensbox en jaarabonnement

00128
€88.00
Jaarabonnement met 4 boxen per jaar om voor volle transformatie en heling te gaan of ga voor zelfzorg met 1 losse seizoensbox.
Op voorraad
1
Productgegevens

Ontdek de 'glow and grow winter box'

De koude en donkere dagen werken hard in op ons gemoed, waardoor we ons snel uitgeput en neerslachtig voelen. Met de inner grow WINTER box ontvang je 6 rituelen waarmee je jezelf helemaal verwent en kan vertragen. Ook leer je diepgaand werken met de maancyclus om je richting en balans te geven zodat je kan groeien doorheen het komende jaar. Hierdoor neem jij gemakkelijker die waardevolle tijd voor jezelf en leer jij jezelf op een diep niveau kennen.

Hoe ga jij groeien en bloeien?

 • De maankalender toont je op een makkelijke en mooie manier in welke fasen de maan zich bevind in 2023 waardoor je hierop kan inspelen en rust vind in dit natuurlijk ritme.
 • Je leert actief werken met de 4 belangrijkste maanfasen en kan deze inzetten om een heel jaar door terug te blikken, te plannen, vanuit je hart te creeëren en je successen te vieren.
 • Je zet het nieuwe jaar goed in door je te reinigen met salie en roos en zo het het oude los te laten. En door een krachtige intentie te zetten met palo santo en bergkristal ga je het nieuwe jaar goed in. Het keramieken schaaltje gebruik je om deze ritual kit in te bewaren en is brandveilig.
 • Je geeft jezelf en je huid een grote reiniging en enkele heerlijke ontspannende zelfzorgmomenten en laadt jezelf tegelijk op met rookkwarts energie die de verbinding met jezelf helpt versterken.
 • Ga stralend het nieuwe jaar tegemoet met deze stoomkruiden en geniet van enkele zalige stoombaden die je luchtwegen opent en je gezichtshuid verzacht en hydrateert.
 • Ik leer je oeroude technieken aan om jezelf instant ontspanning en verzorging te schenken met de Gua Sha rozenkwarts mushroom en de Gua Sha specialist online training waardoor je je eigen spieren leert ontspannen, overtollig vocht dreineert, je huid versoepeld en acupressuurpunten leert kennen.

Inhoud WINTER box:

 • Maankalender 2023
 • Maandagboek
 • Ritual for cleansing and charging
 • Feel good shine bright badzout
 • Gezicht stoomkruiden
 • Gua Sha rozenkwarts mushroom
 • Gua Sha specialist online training

Vrouw, dit is voor jou:

Voor de vrouw die ontspannende zelfzorgmomenten voor zichzelf wil creëren

Voor de vrouw die dagelijks meer balans en energie wil ervaren

Voor de vrouw die diepe inzichten in zichzelf wil krijgen

Voor de vrouw die de ratrace wil ontsnappen en haar eigen batterij wil opladen

Voor de vrouw die haar eigen licht sterker wil laten schijnen

Voor de vrouw die dagelijks gedurende een heel jaar kracht en inspiratie wil ontvangen

Voor de vrouw die inzichtgevende rituelen wil die haar dichter bij zichzelf en de natuur brengen

Voor de vrouw die klaar is om haar leven te transformeren

Hoe werkt het?

Koop één losse seizoensbox voor zachtheid en inspiratie voor €111 ipv €180.

Of schenk jezelf dit seizoensgebonden jaarabonnement met vier boxen per jaar om voor volle transformatie en heling te gaan. Dit abonnement heeft een waarde van €720, jij geniet van deze uitzonderlijke bundelprijs van €352 waardoor jij maar €88 per box betaald.

Je kan ervoor kiezen om je abonnement in 1x aan te kopen of in 2 delen te betalen via een overschrijving naar mij.

Wat mag je ontvangen?

 • Bij iedere start van het seizoen ontvang je een prachtige box die je ontspanning, support, heling, balans, kracht, inspiratie, transformatie en inzicht in jezelf brengt.
 • De inhoud van iedere box is gebaseerd op de energie van het universum voor dat seizoen zodat je maximale ondersteuning en guidance doorheen deze 3 maanden ontvangt. De energie van de planeten hebben effect op ons dagelijks leven en brengen verschillende uitdagingen met zich mee. Met dit abonnement krijg je support en heling om deze uitdagingen zo goed mogelijk aan te gaan en te gebruiken om je leven te transformeren.
 • Podcastaflevering die ieder seizoensthema uitlegt en de rituelen in de box aan je overbrengt.
 • In iedere box zitten minimaal 6 creaties die je transformatie, zelfzorg en heling brengen met kristallen altijd als rode draad doorheen de boxen.
 • Krachtige podcast aflevering over het gebruik van deze rituelen via: https://www.freemindfreesoul.com/podcast
Bewaar dit product voor later
bottom of page