top of page

Ik werk met de hoogste kwaliteit kristallen die ik steeds energetisch reinig zodat jij er met een gerust hart van kan genieten. Verzending binnen 2 weken. Ontvang een opvouwbare totebag cadeau bij iedere bestelling boven €80.

wit tekst.PNG

Nature bounded smokewand met keramieken schaal

00211
€30.00
Handgebonden smokewand en keramiek met kruiden van Belgische bodem om te verwerken in je rituelen en te connecteren met jezelf.
In stock
1
Product Details

Handgebonden smoke wand met kruiden van Belgische bodem en een handgemaakte keramieken schelpenschaal om veilig in te branden.

Deze smokewand is samengesteld vanuit de intentie om te verbinden met jezelf, je innerlijke natuur en onze roots, doordat de planten al eeuwenlang groeien uit onze Belgische bodem. Dit maakt deze smokewand is enorm duurzaam en ecologisch en met de grootste liefde voor de natuur geplukt op momenten wanneer deze planten in overvloed groeiden.

Kruiden branden we al duizenden jaren in verschillende culturen, als ritueel, om een moment vast te leggen, om te vieren, en om je te ondersteunen in innerlijke processen. Het is enorm fijn dat we mogen genieten van de rituelen en planten van andere culturen en landen. Maar het is ook enorm belangrijk om te blijven connecteren met onze eigen helende planten en de wijze vrouwen die deze rituelen voor ons deden, te eren.

Door het herconnecteren met onze innerlijke natuur, komen we ook opnieuw in verbinding met pacha mama, en door vanuit dankbaarheid en nieuwsgierigheid naar planten te kijken, ontdek je wat voor helende eigenschappen ze hebben. Zo stelde ik deze unieke smokewands samen, vanuit verbinding, nieuwsgierigheid en dankbaarheid voor de natuur.

Kruiden branden zorgt voor een heerlijke geur die ons brein op bepaalde manieren prikkelen waardoor bepaalde emoties kunnen opkomen. Door de planten te branden, komen bepaalde helende eigenschappen vrij die je inademt en laat verspreiden in de ruimte.

Gebruik:

Neem een moment om tot jezelf te komen en eventueel een intentie voor dit moment te vormen. Steek je smokewand aan tot er een mooie vlam ontstaat, blaas deze na enkele seconden uit. Geniet van de heerlijke geuren die vrij komen en laat de rook vloeien waar ze wil gaan. Zo kan je ze in je ruimte en rond jou laten stromen.

Gebruik de keramieken schepenschaal om de assen op te vangen en om de smokewand in uit te doven en hierop te laten rusten.

Wanneer je de smokewand wil gebruiken om los te laten, zet dan je ramen of deuren open en visualiseer dat je zorgen mee met de rook naar buiten waaien. Zorg ook dat er geen kinderen of dieren in je directe omgeving zijn, of zorg dat er zeker ramen en deuren open staan.

Save this product for later
bottom of page