Iedere bestelling krijgt een mini abalone schelp en bestellingen over €60 krijgen een gratis seleniet kristal cadeau! Juwelen en bepaalde decoraties worden voor jou op maat gemaakt en het kan daarom even duren voor ze af zijn. Maar elk pakketje verzorg ik met heel veel liefde!

wit tekst.PNG

Mystical crystal boxes

SKU 0027
€80.00
Unieke kristalmandala’s die de kracht van kristallen verenigd. Ideaal om je favoriete plekje extra positieve vibes te geven.
In stock
1
Product Details

Deze mystical crystal boxes zijn op een heel intuïtieve manier ontstaan.


Ik keer me even in mezelf en voel in op hoe de kristalmandala wil ontstaan en luister naar de boodschap die de kristallen willen overbrengen. Tijdens het maken van de verbindingen 'de grid' tussen de kristallen, voel ik welke vorm het best 'vibreert' zodat ze haar kracht het best kan laten doorkomen om zo hun magische boodschap over te brengen. Deze magical crystal boxes stralen dus een enorme energie uit die jou moet roepen. Als ze dit doet, dan is deze dus voor jou gemaakt.

Zet ze op je altaar of op je favoriete plek in je huis om hier extra kracht uit te stralen en je ruimte te omhullen in positiviteit en licht. Je kan ze ook gebruiken om te mediteren en om je intentie te helpen manifesteren omdat de verschillende kristallen samen een krachtige kristalmandala vormen. Iedere crystal box is uniek omdat ze intuïtief gemaakt is om de pracht en de kracht van de kristallen zo goed mogelijk te bewaren. Laat de betekenis van de kristallen naar jou komen door ze goed en rustig aan te voelen.


Moonflower: Is de grootste crystal box en heeft een A4 formaat! Met haar gouden kader, passe-partout en handgeschept papier straalt ze liefde, vrouwelijkheid en tijdloosheid uit. De centrumsteen is roze dolomiet met bergkristal, lemurisch kristal, rozenkwarts, druifagaat, lepidoliet er rond. Moonflower verlicht geblokkeerde emoties, gedachten en somberheid en maakt je mentaal sterker zodat je rust, balans en positiviteit vind waardoor je zelfwaarde groeit en je je dromen kan naleven.


Feminine glow: Deze prachtige vrouwelijke energie stroomt door unieke magie van de kristallen en de manier waarop ze gezet is in de kristalmandala. De centrumsteen is spirit kwarts, met druifagaat, bergkristal, ametrien en amethist er rond geplaatst.

Blue blessing: Deze kristalmandala is enorm sterk en straalt kalmte en een goede flow uit met papier van gedroogde korenbloemen. De centrumsteen is bergkristalgeode met druifagaat, bergkristal, ametrien en lepidoliet.

Golden flow: Deze gouden driehoek crystalbox met amethist, bergkristal en rozenkwarts inspireert en kalmeert jou en straalt dit ook uit naar je ruimte.

Sea breeze: De zachte energie van hekimer diamant, bergkristal, maansteen en chrysopraas worden verenigd in deze zachte creatie, die je dichter bij jezelf, je intuïtie en je vrouwelijke energie brengt.

Save this product for later