Ondernemingsnummer BE0737932547

Elke bestelling krijgt een kleine abaloneschelp cadeau en bestellingen over €40 krijgen een fijn cadeautje dat speciaal voor jou gekozen word!

Juwelen en bepaalde decoraties worden voor jou op maat gemaakt en het kan daarom even duren voor ze af zijn. Maar elk pakketje verzorg ik met heel veel liefde!

Mystical crystal boxes

Art.nr. 0027
€45.00
Op voorraad
1
Productgegevens

Deze mystical crystal boxes zijn op een heel intuïtieve manier ontstaan.


Ik keer me even in mezelf en voel in op de boodschap die de kristallen willen overbrengen. Tijdens het maken van de verbindingen 'de grid' tussen de kristallen, voel ik welke vorm het best 'vibreert' zodat ze haar kracht het best kan laten doorkomen om zo hun magische boodschap over te brengen. Deze magical crystal boxes stralen dus een enorme energie uit die jou moet roepen. Als ze dit doet, dan is deze dus voor jou gemaakt.

Dreamy sunshine:

Deze crystal box bestaat uit handgeschept papier met goudsbloem voor extra zachtheid. De centrumsteen is een natuurlijke citrien die je energie, warmte en geluk brengt. Bergkristal versterkt de werking van de andere kristallen en straalt rust uit. Ametrien is een natuurlijke combinatie van citrien en amethist waarbij de zuiverende en kalmerende energie van amethist de zonnige en dynamische energie van citrien versterkt. Kwartsgeode verenigt al deze eigenschappen.


Zet ze op je altaar of op je favoriete plek in je huis om hier extra kracht uit te stralen en je ruimte te omhullen in positiviteit en licht. Je kan ze ook gebruiken om mee te mediteren of om je intentie te helpen manifesteren omdat ze bestaan uit verschillende kristallen die samen een kristalmandala vormen. Iedere crystal box is uniek omdat ze intuïtief gemaakt is om de pracht en de kracht van de kristallen zo goed mogelijk te bewaren.

Bewaar dit product voor later
"Alles is met liefde door mij voor jou gemaakt"

'Creëren is het leukst om te doen als ik het met jou kan delen'