top of page

Ik werk met de hoogste kwaliteit kristallen die ik steeds energetisch reinig zodat jij er met een gerust hart van kan genieten. Verzending binnen 2 weken. Ontvang een opvouwbare totebag cadeau bij iedere bestelling boven €80.

wit tekst.PNG

Moonbabes HERFST

00121
€155.00
Geniet van 3 volle maancirkels om maandag 2 oktober, 30 oktober en 27 november van 19-22u in Mechelen.
In stock
1
Product Details

Het tweede jaar op rij komen we opnieuw samen tijdens de HERFST MOONBABES. Wij komen steeds samen op de maandag rond de volle maan van 19-22 uur in mijn atelier 11 in de Vleeshalle in Mechelen. Ook ontvang je de at home rituals: 10 laagdrempelige rituelen die je van thuisuit kan doen om dichter bij jezelf te komen.

We komen voor het eerst samen op maandag 2 oktober met enkel Verena als host. Ik begeleid jullie op en zachte manier om dieper in jezelf te komen en de verbinding in de groep te versterken, hierdoor kunnen we de komende maanden nog meer samen groeien.

Op maandag 30 oktober komen we opnieuw samen om nog dieper in die sisterhood te zakken. We delen en vinden herkenning bij elkaar en leren onszelf kennen in een krachtig ritueel.

De derde keer komen we samen op maandag 27 november met co-host Michelle van Intimichi. Zij is seksuologe en wil jou met haar praktijken, rituelen en kennis lekker in je vel doen voelen, vrijheid en verbinding doen ervaren met jezelf en anderen én toegang vinden tot je sensuele – seksuele zelf. Zij brengt een heerlijk ritueel om dit in jezelf te ontdekken.

Wat mag je verwachten?

Samenkomen in sisterhood, diepere connectie voelen met jezelf en elkaar, herkenning, ademhalings en embodyment oefeningen, kracht en kennis van kristallen, invoelen met de maan, soundhealings, diepe reflectie, kennis over boeiende thema's zoals vrouwelijkheid, wilde natuur, zelfzorg, vrijheid en nog veel meer.

  • We komen 3 maanden met dezelfde groep van maximum tien vrouwen samen op de MAANdag rond de volle maan om te verbinden met onszelf en elkaar.
  • We herontdekken de kracht van onze vrouwelijkheid, rituelen, kristallen, connectie, intuïtie en nog zo veel meer.
  • Per seizoen nodig ik een ervaren co-host uit die je met haar expertise nieuwe inzichten, heling en ervaringen zal brengen.
  • Je wordt lid van een veilige online community waar je kan blijven verbinden en delen met gelijkgestemde vrouwen.
  • Iedere maand staat in een ander maanteken, waar we door diepgaande vragen en rituelen mee gaan verbinden.
  • Bij de start van het seizoen krijg je een fijn cadeau die je doorheen deze maanden kan blijven gebruiken.
  • Je ontvangt bij je inschrijving de at home rituals: een documentje met 10 verschillende laagdrempelige maar krachtige rituelen die je thuis kan uitvoeren.

Do you feel the calling?

Voel jij je soms alleen, onbegrepen en niet op je plaats? Voel je dat er nog zo veel meer van jezelf te ontdekken valt maar je niet weet hoe?

Wil jij deel uitmaken van een krachtige groep vrouwen die in hun kracht staan, space voor elkaar houden, delen, vertragen en genieten?

Wil je ondersteuning doorheen de maanden en praktische tips ontvangen die je ondersteunen in je groei?

Wil jij krachtige rituelen ontdekken om keer op keer dichter en krachtiger bij jezelf te komen?

Dan ben jij een MOONBABE die klaar is om te ontluiken!

Kan je er onverwacht toch niet bij zijn?

Bij een gemiste editie wordt er geen geld teruggegeven en kan je die ook niet een ander seizoen inhalen. Omdat je plekje speciaal voor jou vrijgehouden wordt kan er ook geen andere vrouw je plaats innemen.

  • Je kan eventueel online mee volgen op aanvraag waarbij ik de cirkel opneem en je van thuis uit live kan mee volgen.
  • Je blijft wel deel uitmaken van de groep en ontvangt nog steeds de info, cadeautje of mogelijke verwerkingsopdrachten die bij deze cirkel horen.

Reviews:

Katrien: Ik had de kans om deel uit te maken van de Lente Moonbabes en wat een heerlijke ervaring was dat 💛!

Verbinden, delen, groeien en leren, een ervaring die ik nooit zal vergeten!

Hanne: De moonbabes waren nog beter dan verwacht, ik had een beetje schrik dat ik 'de oudste' ging zijn en dat de andere vrouwen zich niet altijd in mijn 'mama' leefwereld kunnen verplaatsen, maar blij dat er nog een mama en wat dertigers in de groep zitten. Tegelijk ook mooi om te zien dat ik van de jongere vrouwen ook nog altijd veel kan opsteken en we elkaar kunnen dragen en dat het helemaal geen lineair proces is 🙏 mooi wat je in de wereld zet en zo krachtig hoe je de groep faciliteerde, je pikte veel signalen op en ging goed om met 'wat er vrijkwam of gebeurde' en kon laten zijn wat er was, zonder alles te moeten 'fixen'.

Heel mooi / krachtig / verbindend / noodzakelijk wat je in de wereld zet lieverd, jij maakt dit allemaal mogelijk ❤️❤️❤️

Save this product for later
bottom of page