top of page
Elke-Smit-Photography-82.jpg
Elke-Smit-Photography-38_edited.jpg

Al mijn creaties zijn handgemaakt door mij en kunnen dus verschillen van de foto. Soms maak ik je bestelling op maat, waardoor de verzendtijd rond de twee weken is. 

Losse kristallen: Grote Ammoniet

00183
€58.00
Ammoniet stimuleert om diep in jezelf te kijken en herinneringen naar boven te halen om hier mee te werken en te helen.
Op voorraad
1
Productgegevens

Kristallen versterken jouw innerlijke kracht doordat ze je andere delen van jezelf leren kennen en inzichten geven die je voor altijd kan meenemen. Wanneer je een kristal vanuit je buikgevoel of intuïtie kiest, dan zal dit altijd de juiste voor jou zijn op dit moment.


  • Ammoniet beschermt en versterkt je door haar oeroude energie. Ze stimuleert je om diep in jezelf te kijken en herinneringen naar boven te halen om hier mee te werken. Hierdoor kan ze veranderingen te weeg brengen die je makkelijker kan accepteren doordat ze je emoties stabiliseert.
  • Bij iedere aankoop ontvang je steeds de uitleg over je kristal zodat je hiermee kan gaan werken om haar kracht en intentie te manifesteren.
  • Mijn kristallen zijn met de hand door mij uitgezocht om hun kwaliteit te garanderen.
  • Ik werk enkel samen met handelaars die weten waarvan de kristallen komen en hoe ze gemijnd zijn om zo het welzijn van natuur en mens te vrijwaarden.
Bewaar dit product voor later
bottom of page