top of page

Ik werk met de hoogste kwaliteit kristallen die ik steeds energetisch reinig zodat jij er met een gerust hart van kan genieten. Verzending binnen 2 weken. Ontvang een opvouwbare totebag cadeau bij iedere bestelling boven €80.

wit tekst.PNG

Losse kristallen: Druzy agaat

00184
€59.99
Agaat versterkt je persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen waardoor je voor je dromen gaat en je doelen kan behalen.
In stock
1
Product Details

Kristallen versterken jouw innerlijke kracht doordat ze je andere delen van jezelf leren kennen en inzichten geven die je voor altijd kan meenemen. Wanneer je een kristal vanuit je buikgevoel of intuïtie kiest, dan zal dit altijd de juiste voor jou zijn op dit moment.


  • Agaat versterkt je persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen, zelfacceptatie, zelfliefde en concentratie en helpt je zo je doelen behalen waardoor je groeit en liefdevol in je kracht kan staan.
  • Bij iedere aankoop ontvang je steeds de uitleg over je kristal zodat je hiermee kan gaan werken om haar kracht en intentie te manifesteren.
  • Mijn kristallen zijn met de hand door mij uitgezocht om hun kwaliteit te garanderen.
  • Ik werk enkel samen met handelaars die weten waarvan de kristallen komen en hoe ze gemijnd zijn om zo het welzijn van natuur en mens te vrijwaarden.
Save this product for later
bottom of page