top of page
Elke-Smit-Photography-82.jpg
Elke-Smit-Photography-38_edited.jpg

Al mijn creaties zijn handgemaakt door mij en kunnen dus verschillen van de foto. Soms maak ik je bestelling op maat, waardoor de verzendtijd rond de twee weken is. 

Losse kristallen: Bergkristal dubbeleinder

00181
€28.00
Bergkristal dubbeleinder om energie te versterken en door te geven. Deze is zeer krachtig bij energiewerk.
Op voorraad
1
Productgegevens

Kristallen versterken jouw innerlijke kracht doordat ze je andere delen van jezelf leren kennen en inzichten geven die je voor altijd kan meenemen. Wanneer je een kristal vanuit je buikgevoel of intuïtie kiest, dan zal dit altijd de juiste voor jou zijn op dit moment.


  • Deze bergkristal is een enorm sterke energie doorgever door de dubbele punt waarin ze geslepen is. Zo kan je ze gebruiken om je eigen energie te versterken, door te geven of om met energiewerk te werken.
  • Bergkristal vult aan waar je nood aan hebt op dat moment(energie/rust). Heel goed voor meditatie en om innerlijke rust te vinden. Bergkristal verlicht geblokkeerde emoties en leert je hiernaar te luisteren, waardoor het je intuïtie versterkt.
  • Bij iedere aankoop ontvang je steeds de uitleg over je kristal zodat je hiermee kan gaan werken om haar kracht en intentie te manifesteren.
  • Mijn kristallen zijn met de hand door mij uitgezocht om hun kwaliteit te garanderen.
  • Ik werk enkel samen met handelaars die weten waarvan de kristallen komen en hoe ze gemijnd zijn om zo het welzijn van natuur en mens te vrijwaarden.
Bewaar dit product voor later
bottom of page