Iedere bestelling krijgt een mini abalone schelp en bestellingen over €60 krijgen een gratis seleniet kristal cadeau! Juwelen en bepaalde decoraties worden voor jou op maat gemaakt en het kan daarom even duren voor ze af zijn. Maar elk pakketje verzorg ik met heel veel liefde!

wit tekst.PNG

Lichtschelpjes

SKU 0047
€10.00
Unieke kaarsen met sojawax, bergkristal, gedroogde bloemen en etherische oliën om ze een heerlijke geur te geven.
In stock
1
Product Details

Deze lichtschelpjes zijn ontstaan in mijn dromen.


Deze schelpen zijn gemaakt van sojawax, bergkristal, bio rozentopjes en etherische oliën die ze een zachte geur geven. De randjes zijn beschilderd met goudverf om ze een tijdloze touch te geven.


Ze zijn perfect voor je kleine zelfzorgmomentjes, of om aan te steken om iemand geluk toe te wensen. Vind je ze te mooi? Dan zijn ze ook prachtig als decoratie.


Branduur ca 10uur.

Bergkristal vult aan waar je nood aan hebt op dat moment(energie/rust). Heel goed voor meditatie en om innerlijke rust te vinden. Bergkristal verlicht geblokkeerde emoties en leert je hiernaar te luisteren, waardoor het je intuïtie versterkt.


Tip: brand ze tijdens je zelfzorg momentjes en doe ze erna uit om de brand duur te verlengen en er langer plezier van te hebben. Na de kaars is uitgebrand was je ze af in heet water en heb je een mooie schelp voor je juwelen of kristallen in te leggen of je palo santo  in te branden. 

Save this product for later