Ondernemingsnummer BE0737932547

Elke bestelling krijgt een kleine abaloneschelp cadeau en bestellingen over €40 krijgen een fijn cadeautje dat speciaal voor jou gekozen word!

Juwelen en bepaalde decoraties worden voor jou op maat gemaakt en het kan daarom even duren voor ze af zijn. Maar elk pakketje verzorg ik met heel veel liefde!

Kristalset seleniet, celestien en kwartsgeode

Art.nr. 0025
€32.00
Op voorraad
1
Productgegevens

Altijd al benieuwd geweest naar kristallen? Maar je weet niet goed hoe hieraan te beginnen? I’ve got you covered! Kristalset met celestien, seleniet en kwartsgeode.

Deze set helpt harmonie en balans brengen in een druk of chaotisch leven. Ook helpt het je om eerlijk naar jezelf en anderen te zijn, waardoor je beter naar je emoties kan luisteren en je intuïtie versterkt wordt. Daarbij krijg je nieuwe inzichten waardoor  je creativiteit en fantasie geprikkeld worden.Intentie: ‘ik omarm harmonie en balans en luister naar mijn innerlijke stem. Hierdoor ga ik opnieuw groeien en bloeien’.


Celestien helpt je goed slapen en je dromen te herinneren doordat het je kalmeert en de waarheid aan het licht helpt te brengen. Brengt harmonie in stressvolle tijden, en helpt je liefdevol communiceren naar je partner en vrienden om conflicten op te lossen en te vermijden. Ook versterkt celestien je creativiteit en je fantasie. 


Seleniet of engelensteen werkt beschermend en geeft je nieuwe inzichten, denkpatronen en visies. Het bevordert rust, balans en vrede in jezelf en in je omgeving. Seleniet versterkt je onderbewustzijn, intuïtie en de wil om naar jezelf te luisteren. Niet in water reinigen, dit is erg poreus en lost op.


Bergkristal geode vult aan waar je nood aan hebt op dat moment(energie/rust). Heel goed voor meditatie en om innerlijke rust te vinden. Bergkristal verlicht geblokkeerde emoties en leert je hiernaar te luisteren, waardoor het je intuïtie versterkt. Het laad de energie van andere kristallen op door het er rond te leggen.


Wat krijg je?

•3 kristallen van hoge kwaliteit

•een handig handgemaakt zakje

•persoonlijke uitleg over je kristallen

•instructies over hoe opladen en reinigen

•een handgeschreven intentieNote: De hoeveelheid is beperkt! Kristallen zijn een creatie van de natuur, daarom kunnen ze dus iets afwijken van de foto. Elk kristal is uniek en heeft haar eigen pracht. Ik stel de sets zorgvuldig samen zodat elke set prachtig is op haar eigen manier.

Bewaar dit product voor later
"Alles is met liefde door mij voor jou gemaakt"

'Creëren is het leukst om te doen als ik het met jou kan delen'