logo smal.JPG

Ondernemingsnummer BE0737932547

Iedere bestelling krijgt een mini abalone schelp en bestellingen over €50 krijgen een gratis seleniet kristal cadeau!

Juwelen en bepaalde decoraties worden voor jou op maat gemaakt en het kan daarom even duren voor ze af zijn. Maar elk pakketje verzorg ik met heel veel liefde!

Kristalset citrien, tijgeroog en toermalijn

SKU 00051
€40.00
Deze set helpt je doorheen donkere dagen en geeft je meer energie en kracht waardoor je zelfvertrouwen groeit.
In stock
1
Product Details

Altijd al benieuwd geweest naar kristallen? Maar je weet niet goed hoe hieraan te beginnen? I’ve got you covered! Duid de set aan die je wil, ze zijn in volgorde van de foto’s.


Deze kristalset met citrien, tijgeroog en toermalijn straalt een enorme kracht uit. Ze helpt je als je het even moeilijk hebt door je energie te geven en de slechte energie te blokkeren. Zo brengt ze je meer geluk en energie waardoor je zelfvertrouwen een boost krijgt en je meer gaat geloven in je eigen kracht.

Intentie: “Ik wend negatieve energie af en straal kracht en zelfvertrouwen uit.

Citrien heeft een warme en zonnige kracht. Zo geeft ze je extra energie wanneer je dit nodig hebt, zoals bij examens of vermoeidheid. Ze geeft helpt depressies, angsten en zelfdestructief gedrag te overwinnen en geeft je meer zelfvertrouwen en geloof in je eigen kracht. Citrien trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan.

-Ik geef je energie, zelfvertrouwen en breng geluk en voorspoed in je leven.

Tijgeroog verzacht harde emoties en destructieve gedachten. Wend negatieve energie af (ook van jezelf) en beschermt je hiervoor. Tijgeroog geeft meer zelfvertrouwen en bevordert sociaal contact. Het helpt je om meer uit je comfort zone te komen en voor je dromen te gaan.

-Ik wend negatieve energie af, verzacht harde emoties en daag je uit om voor je dromen te gaan.

Toermalijn werkt aardend en beschermt tegen negatieve energie en helpt je die omzetten in positieve. Hierdoor helpt het je in je kracht staan en geeft je meer zelfvertrouwen. Toermalijn heeft niet alleen een positieve werking op mensen en dieren maar ook op planten en bomen, ideaal dus om bij je verzwakte plantjes te leggen.

- Ik bescherm je tegen negativiteit, doe je in je kracht staan en help je groeien

Wat krijg je?

•3 kristallen van hoge kwaliteit

•een handig handgemaakt zakje

•persoonlijke uitleg over je kristallen

•instructies over hoe opladen en reinigen

•een intentie op handgeschept papier

Save this product for later