logo smal.JPG

Ondernemingsnummer BE0737932547

Iedere bestelling krijgt een mini abalone schelp en bestellingen over €50 krijgen een gratis seleniet kristal cadeau!

Juwelen en bepaalde decoraties worden voor jou op maat gemaakt en het kan daarom even duren voor ze af zijn. Maar elk pakketje verzorg ik met heel veel liefde!

Kristalset apofyliet, toermalijn en toermalijnkwarts

SKU 0018
€32.00
Deze set vermindert negativiteit en onzekerheden en versterkt zelfliefde en zelfvertrouwen door negativiteit te blokkeren.
In stock
1
Product Details

Altijd al benieuwd geweest naar kristallen? Maar je weet niet goed hoe hieraan te beginnen? I’ve got you covered! Duid de set aan die je wil, ze zijn in volgorde van de foto’s.


Deze kristalset met apofyliet, toermalijn en toermalijnkwarts geeft je kracht om te groeien, vermindert onzekerheden en geeft zelfvertrouwen. Het helpt je om negativiteit achter je te laten en rust en balans te vinden omdat ze je noden aanvult.


Intentie:
‘Ik sta in mijn kracht en ben in balans met mezelf en mijn intuïtie en bescherm mezelf tegen negativiteit.'

Apofyliet
Helpt je je balans te vinden en jezelf te leren ontdekken en omarmen. Werkt kalmerend brengt rust, en tevredenheid. Ook helpt het je onzekerheden en negatieve denkpatronen te verminderen.

Toermalijnkwarts
Dit is een samensmelting van zwarte toermalijn in bergkristal. Dit zorgt ervoor dat dit beide eigenschappen van de kristallen in zich draagt. Zo werkt het beschermend tegen negatieve energie, helpt je in je kracht staan en groeien en ook geeft het je energie/rust afhankelijk van je noden. Leert het je naar je emoties te luisteren en versterkt het je intuïtie. Bergkristal versterkt de werking van de toermalijn naalden.

Toermalijn
Werkt aardend en beschermt tegen negatieve energie en helpt je die omzetten in positieve. Hierdoor helpt het je in je kracht staan en geeft je meer zelfvertrouwen. Toermalijn heeft niet alleen een positieve werking op mensen en dieren maar ook op planten en bomen, ideaal dus om bij je verzwakte plantjes te leggen.

Wat krijg je?
•3 kristallen van hoge kwaliteit
•een handig handgemaakt zakje
•persoonlijke uitleg over je kristallen
•instructies over hoe opladen en reinigen

•een intentie op handgeschept papier

Save this product for later