top of page
Elke-Smit-Photography-82.jpg
Elke-Smit-Photography-38_edited.jpg

Al mijn creaties zijn handgemaakt door mij en kunnen dus verschillen van de foto. Soms maak ik je bestelling op maat, waardoor de verzendtijd rond de twee weken is. 

Kristalset 'Zachte kracht'

00193
€34.99
Deze set helpt je balans te vinden, je hart te openen en je dichterbij je kern te brengen waardoor in je zachte kracht staat.
Op voorraad
1
Productgegevens

Altijd al benieuwd geweest naar kristallen? Maar je weet niet goed hoe hieraan te beginnen? Daarom maak ik deze kristalsets, om jou op een makkelijke manier de kracht van kristallen te doen ervaren. Duid de set aan die je wil, ze zijn in volgorde van de foto’s.


Deze kristalset met serpentijn, rozenkwarts en heulandiet helpt je om stress te verlichten waardoor je opnieuw balans kan vinden en zo terug de controle krijgt over je leven. Ze opent je hart en brengt je dichterbij je kern waardoor je je zachte kracht opnieuw voelt stromen. Hierdoor wordt je eigenwaarde en zelfbeeld vergroot waardoor je met meer zelfvertrouwen in het leven staat.

Intentie: ‘Ik sta in mijn zachte kracht’

Kristalinfo:

Serpentijn helpt je balans en evenwicht vinden in het leven en zelf de controle terug te nemen. Helpt emotionele en mentale blokkades verlichten zodat je hieraan kan werken. Ze helpt negatieve energie en straling buiten te houden en werkt kalmerend bij spanningen en stress. Bij conflicten helpt ze je een evenwicht te zoeken en compromissen te sluiten.

  • Ik verlicht stress en breng balans en evenwicht waardoor je controle over je leven ervaart.

Rozenkwarts helpt je jezelf lief te hebben en verhoogt je zelfwaarde en zelfbeeld waardoor je jezelf accepteert om wie je bent. Ze maakt ruimte voor gevoelens van liefde en vriendschap. Verminderd stress, kalmeert sterke emoties en helpt je ontspannen waardoor je beter slaapt. Verhoogt je zelfwaarde en zelfbeeld.

  • Ik bevorder vriendschappen en relaties, help je ontspannen, kalmeer heftige emoties en verhoog je zelfwaarde zodat je weer van jezelf leert houden.

Heulandiet maakt je hart open en geeft je inzichten en heldere dromen. Ze helpt je dichterbij je spiritualiteit te komen en helpt je omgaan met verandering en emoties zoals verlies en verdriet.

  • Ik breng je dichterbij je spiritualiteit en geef je inzichten waardoor je beter om kan gaan met verandering, verlies en verdriet.

Wat krijg je?

  • 3 kristallen van hoge kwaliteit
  • persoonlijke uitleg over je kristallen
  • een krachtige intentie die je kan herhalen om ze te manifesteren
  • een katoenen opbergzakje
Bewaar dit product voor later
bottom of page