top of page

Ik werk met de hoogste kwaliteit kristallen die ik steeds energetisch reinig zodat jij er met een gerust hart van kan genieten. Verzending binnen 2 weken. Ontvang een opvouwbare totebag cadeau bij iedere bestelling boven €80.

wit tekst.PNG

Kristalset 'I welcome change'

00190
€37.99
Deze set trekt verandering aan doordat ze je ondersteunt in het werken met je geblokkeerde emoties waardoor je krachtig groeit.
In stock
1
Product Details

Altijd al benieuwd geweest naar kristallen? Maar je weet niet goed hoe hieraan te beginnen? Daarom maak ik deze kristalsets, om jou op een makkelijke manier de kracht van kristallen te doen ervaren. Duid de set aan die je wil, ze zijn in volgorde van de foto’s.


Deze kristalset met honing calciet, ammoniet en bergkristal stimuleert je om diep in jezelf te voelen wat je wil veranderen en helpt je om je geblokkeerde emoties te verlichten en hiermee te werken. Hierdoor voel je je ondersteund om grote veranderingen aan te gaan waardoor je je vol moed en daadkracht kan ontwikkelen tot een nog prachtiger en krachtiger persoon.

Intentie: ‘I welcome change and my many possibilities’

Kristalinfo: Honing calciet helpt je ontwikkelen tot een gemotiveerd en krachtige persoon die straalt vol zelfvertrouwen, moed en daadkracht.

Ammoniet beschermt en versterkt je door haar oeroude energie. Ze stimuleert je om diep in jezelf te kijken en herinneringen naar boven te halen om hier mee te werken. Hierdoor kan ze veranderingen te weeg brengen die je makkelijker kan accepteren doordat ze je emoties stabiliseert.

Bergkristal vult aan waar je nood aan hebt op dat moment(energie/rust). Heel goed voor meditatie en om innerlijke rust te vinden. Bergkristal verlicht geblokkeerde emoties en leert je hiernaar te luisteren, waardoor het je intuïtie versterkt.


Wat krijg je?

  • 3 kristallen van hoge kwaliteit
  • persoonlijke uitleg over je kristallen
  • instructies over hoe opladen en reinigen
  • een krachtige intentie die je herhaalt om te manifesteren
  • een katoenen opbergzakje
Save this product for later
bottom of page