top of page

Ik werk met de hoogste kwaliteit kristallen die ik steeds energetisch reinig zodat jij er met een gerust hart van kan genieten. Verzending binnen 2 weken. Ontvang een opvouwbare totebag cadeau bij iedere bestelling boven €80.

wit tekst.PNG

Kristalset 'Creative fire'

00189
€47.99
Deze kristalset verbind je met je creatieve en sensuele vuur waardoor je je krachtig, speels en vrij voelt om te genieten.
In stock
1
Product Details

Altijd al benieuwd geweest naar kristallen? Maar je weet niet goed hoe hieraan te beginnen? Daarom maak ik deze kristalsets, om jou op een makkelijke manier de kracht van kristallen te doen ervaren. Duid de set aan die je wil, ze zijn in volgorde van de foto’s.


Deze kristalset met zwarte opaal, bloemagaat en agaat brengt je opnieuw in verbinding met je creatieve en sensuele kracht waardoor je je passionele en creatieve vuur voelt branden en je zin kan krijgen om speels te zijn, je ideeën in de wereld te zetten en met een gevoel van vrijheid voor je dromen te gaan. Ze versterkt je aarding waardoor je je zelfzekerder voelt in jezelf en je versterkt wordt in je kracht en persoonlijke groei.

Intentie: ‘I am strong, playful, sensual and creative’

Kristalinfo:

Zwarte opaal brengt je opnieuw in verbinding met je innerlijk kind en maakt je zo vrolijker, optimistischer en spontaner. Ze stimuleert je creativiteit en helpt je om vanuit een speelse en intuïtieve plek in je creatiekracht te staan, waardoor je opnieuw origineel uit de hoek kan komen en je je ook sterker verbonden kan voelen met je sensuele kracht.

Bloemagaat helpt je om in je vrouwelijke energie te staan en vanuit deze zachte kracht te denken en te handelen. Ze moedigt je aan om in het nu te leven en jezelf helemaal te omarmen zodat je energie lichter wordt en een hogere frequentie uitstraalt. Hierdoor ben je niet bang om voor je dromen te gaan en laat je je leiden door passie en een gevoel van vrijheid. Ideaal dus als je een idee de wereld in wil sturen en dit extra kracht, liefde en licht wil geven.

Agaat werkt aardend, brengt stabiliteit, harmonie en balans. Ze werkt kalmerend en geeft je een veilig gevoel, een gevoel van ergens thuis te horen. Ze versterkt je zelfvertrouwen, zelfacceptatie en zelfliefde. Ze stimuleert je concentratie en helpt je plannen waardoor je je doelen sneller behaalt. Hierdoor bevorderd ze je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wat krijg je?

  • 3 kristallen van hoge kwaliteit
  • persoonlijke uitleg over je kristallen
  • een krachtige intentie die je kan herhalen om ze te manifesteren
  • een katoenen opbergzakje
Save this product for later
bottom of page