top of page

Ik werk met de hoogste kwaliteit kristallen die ik steeds energetisch reinig zodat jij er met een gerust hart van kan genieten. Verzending binnen 2 weken. Ontvang een opvouwbare totebag cadeau bij iedere bestelling boven €80.

wit tekst.PNG

Kristalset ‘I am calm’

00144
€28.00
Deze kristalset helpt je om ook in conflicten je rust te bewaren en je gevoelens in openheid te uiten om opnieuw te verbinden.
In stock
1
Product Details

Altijd al benieuwd geweest naar kristallen? Maar je weet niet goed hoe hieraan te beginnen? Daarom maak ik deze kristalsets, om jou op een makkelijke manier de kracht van kristallen te doen ervaren. Duid de set aan die je wil, ze zijn in volgorde van de foto’s.


Deze kristalset met rhodoniet, chrysocolla en bergkristal helpt je om steeds vanuit je buikgevoel te handelen en je emoties te vertrouwen. Ze helpt je ook om terug bij jezelf te komen na een periode van onrust en overprikkeling en in deze tijd kalmte en rust te blijven vinden. Ook in conflictsituaties balanceert ze gevoelens van woede en frustratie zodat je met openheid en zachtheid kan communiceren en deze situatie te verzachten.

Intentie: “I am calm and communicate from my heart”

Rhodoniet helpt je om je balans te behouden bij schokkende gebeurtenissen waardoor ze goed is om te gebruiken bij conflictsituaties. Ze helpt jou ook om transparant en open te communiceren en woede en boosheid te kalmeren om de situatie vanuit ieders standpunt te bekijken. Hierdoor stimuleert het gevoelens van vriendschap en vergeving en kan de situatie snel verbeteren.

Chrysocolla versterkt de innerlijke balans in je zenuwstelsel waardoor het je energie geeft bij vermoeidheid en kalmerend bij stress of overprikkeling. Daarnaast stimuleert ze openheid naar jezelf en anderen waardoor ze je vibratie helder maakt en je energie verhoogt.

Bergkristal vult aan waar je nood aan hebt op dat moment(energie/rust). Heel goed voor meditatie en om innerlijke rust te vinden. Bergkristal verlicht geblokkeerde emoties en leert je hiernaar te luisteren, waardoor het je intuïtie versterkt.

Wat krijg je?

  • 3 kristallen van hoge kwaliteit
  • persoonlijke uitleg over je kristallen
  • een krachtige intentie die je kan herhalen om ze te manifesteren
  • een katoenen opbergzakje
Save this product for later
bottom of page