top of page

Ik werk met de hoogste kwaliteit kristallen die ik steeds energetisch reinig zodat jij er met een gerust hart van kan genieten. Verzending binnen 2 weken. Ontvang een opvouwbare totebag cadeau bij iedere bestelling boven €80.

wit tekst.PNG

Kristalset ‘De diepte in’

00143
€45.00
Deze kristalset helpt je in alle veiligheid je trauma’s te doorvoelen en te helen waardoor je je opnieuw thuis voelt in jezelf.
In stock
1
Product Details

Altijd al benieuwd geweest naar kristallen? Maar je weet niet goed hoe hieraan te beginnen? Daarom maak ik deze kristalsets, om jou op een makkelijke manier de kracht van kristallen te doen ervaren. Duid de set aan die je wil, ze zijn in volgorde van de foto’s.


Deze kristalset met gefossiliseerde zee-egel, versteend hout en toermalijn staan symbool voor het oude in jezelf los te laten en vroegtijdig trauma te doorvoelen en een plaats te geven. Deze set geeft veiligheid en bescherming om de diepte in jezelf te gaan opzoeken en zo opnieuw te helen. Ze brengen je met hun rustgevende en aardende energie dichter bij de aarde en je ware natuur waardoor jij je opnieuw thuis kan voelen en in je zachte kracht staat.

Intentie: “I am safe in myself and held by mother earth”

Gefossiliseerde zee-egels leefden 150 miljoen jaar geleden en staan sterk in verbinding met de eb en vloed van de zee. Doordat ze zo oud zijn, dragen ze wereldse wijsheid met zich mee en staan ze symbool voor groei en flow. Ze nodigen je uit om diep in jezelf te kijken, je roots te onderzoeken en zo een innerlijke kind heling toe te passen.

Versteend hout brengt je met haar zachte werking rust en een gevoel van thuis zijn doordat ze aardend werkt. Ze bevordert je connectie met de aarde je innerlijke natuur. De steen kalmeert, zorgt voor een fijne sfeer en brengt je in balans.

Toermalijn werkt aardend en beschermt tegen negatieve energie en helpt deze omzetten in positieve. Hierdoor helpt het je in je kracht staan en geeft je meer zelfvertrouwen.

Wat krijg je?

  • 3 kristallen van hoge kwaliteit
  • persoonlijke uitleg over je kristallen
  • een krachtige intentie die je kan herhalen om ze te manifesteren
  • een katoenen opbergzakje
Save this product for later
bottom of page