top of page
Elke-Smit-Photography-82.jpg
Elke-Smit-Photography-38_edited.jpg

Al mijn creaties zijn handgemaakt door mij en kunnen dus verschillen van de foto. Soms maak ik je bestelling op maat, waardoor de verzendtijd rond de twee weken is. 

Kristalset ‘Open communicatie’

00228
€39.99
Deze set helpt je om je noden en wensen vanuit zachtheid en verbinding met jezelf met anderen te delen.
Op voorraad
1
Productgegevens

Altijd al benieuwd geweest naar kristallen? Maar je weet niet goed hoe hieraan te beginnen? Daarom maak ik deze kristalsets, om jou op een makkelijke manier de kracht van kristallen te doen ervaren. Kristallen zijn creaties van de natuur en zijn daarom allemaal anders. Jouw set kan iets anders zijn als op de foto maar minstens even mooi.


Deze kristalset met celestien, koraalsteen en rutielkwarts helpt je om vanuit zelfvertrouwen, rust, liefde en zachtheid je wensen en noden te uiten naar jezelf en je geliefden. Hierdoor brengt het harmonie en balans in je emoties en in conflictsituaties waardoor het ontspanning versterkt en je slaap bevordert.

Intentie: Ik ben zacht en eerlijk naar mezelf en naar mijn geliefden

Kristalinfo:

Celestien helpt je goed slapen en je dromen te herinneren doordat het je kalmeert en de waarheid aan het licht helpt te brengen. Brengt harmonie en rust in stressvolle tijden en helpt je liefdevol communiceren naar je partner en vrienden om conflicten op te lossen en te vermijden. Ook versterkt celestien je creativiteit en je fantasie.

Rutielkwarts bevorderd je humeur en stemming, hierdoor vermindert de kans op depressies, angsten en bezorgdheid. Het helpt je groeien in je mentale gezondheid.

Koraalsteen verhoogt je bewustzijn waardoor je sneller je eigen behoeften opmerkt (en die van anderen). Ze brengt je emoties in balans en geeft je stabiliteit waardoor je makkelijker in contact komt met je eigen levenskracht en zielsmissie.

Wat krijg je?

  • 3 kristallen van hoge kwaliteit
  • persoonlijke uitleg over je kristallen
  • een krachtige intentie die je kan herhalen om ze te manifesteren
  • een katoenen opbergzakje
Bewaar dit product voor later
bottom of page