top of page
Elke-Smit-Photography-82.jpg
Elke-Smit-Photography-38_edited.jpg

Al mijn creaties zijn handgemaakt door mij en kunnen dus verschillen van de foto. Soms maak ik je bestelling op maat, waardoor de verzendtijd rond de twee weken is. 

Kristalset ‘Inner strength’

00231
€37.99
Deze set geeft je moed en zelfkennis waardoor jij opnieuw de kracht in jezelf voelt en deze kan uiten.
Op voorraad
1
Productgegevens

Altijd al benieuwd geweest naar kristallen? Maar je weet niet goed hoe hieraan te beginnen? Daarom maak ik deze kristalsets, om jou op een makkelijke manier de kracht van kristallen te doen ervaren. Kristallen zijn creaties van de natuur en zijn daarom allemaal anders. Jouw set kan iets anders zijn als op de foto maar minstens even mooi.


Deze kristalset met dubbelspaat, mosagaat en hematoïde kwarts helpt je om dichterbij jezelf te komen en innerlijke rust te ervaren en uit te sturen naar je geliefden. Ze helpt je om met beide voeten op de grond te staan. Ze geeft je moed, hoop en motivatie om je dromen na te gaan en meer te durven. Hierdoor versterk je de verbinding met je kern en groei je uit tot de krachtige persoon die je echt bent.

Intentie: Ik voel de kracht in mezelf en straal deze uit naar de wereld

Kristalinfo:

Dubbelspaat is een soort calsiet en brengt innerlijke rust, kalmeert je gedachten en bevordert concentratie waardoor het groei en ontwikkeling stimuleert. Ook motiveert ze en geeft ze je hoop, moed en zelfvertrouwen. Niet in water reinigen.

Mosagaat helpt je om dichter bij jezelf te komen en opnieuw tot rust te komen na een periode met veel emotionele onrust. Mosagaat ontspant je, helpt angsten, stress en zorgen loslaten en leert je terug naar jezelf luisteren. Het versterkt de verbinding met jezelf, de natuur en de aarde.

Hematoide kwarts (bergkristal met hematiet) zorgt ervoor dat je met je voeten op de grond staat door haar grondende eigenschappen. Ze geeft je moed, wilskracht en zelfvertrouwen om minder te twijfelen en meer te durven. Ze helpt je om echt jezelf te zijn en dit ook uit te stralen naar de wereld. Ze brengt je dichter bij jezelf en je intuïtie.

Wat krijg je?

  • 3 kristallen van hoge kwaliteit
  • persoonlijke uitleg over je kristallen
  • een krachtige intentie die je kan herhalen om ze te manifesteren
  • een handig doosje
Bewaar dit product voor later
bottom of page