top of page
Elke-Smit-Photography-82.jpg
Elke-Smit-Photography-38_edited.jpg

Al mijn creaties zijn handgemaakt door mij en kunnen dus verschillen van de foto. Soms maak ik je bestelling op maat, waardoor de verzendtijd rond de twee weken is. 

Kristalset ‘Deep connection’

00233
€34.99
Deze kristalset helpt je om diepe connectie te maken met je innerlijke gevoelswereld en hiernaar te luisteren.
Op voorraad
1
Productgegevens

Altijd al benieuwd geweest naar kristallen? Maar je weet niet goed hoe hieraan te beginnen? Daarom maak ik deze kristalsets, om jou op een makkelijke manier de kracht van kristallen te doen ervaren. Kristallen zijn creaties van de natuur en zijn daarom allemaal anders. Jouw set kan iets anders zijn als op de foto maar minstens even mooi.


Deze kristalset met rhodochrosiet, honing calciet en seleniet versterkt je kracht, moed, positiviteit en levenslust. Ze helpt je om al je gevoelens te doorvoelen en deze te uiten. Hierdoor versterkt ze de rust en vrede in jezelf waardoor dit ook een positief effect heeft op je onderbewuste.

Intentie: Ik luister naar mijn innerlijke gevoelswereld en blijf dichtbij mezelf.

Kristalinfo:

Seleniet heeft een hele hoge en zuivere energie of vibratie. Ze werkt beschermend en geeft je nieuwe inzichten, denkpatronen en visies waardoor ze je helpt om dichter bij je hoger doel te komen. Ze bevordert rust en slaap, balans en vrede in jezelf en in je omgeving. Seleniet reinigt jezelf, andere kristallen of je ruimte en versterkt je onderbewustzijn, intuïtie en de wil om naar jezelf te luisteren. Niet in water reinigen, dit is erg poreus en lost op.

Honing calciet helpt je ontwikkelen tot een gemotiveerde en krachtige persoon die straalt vol zelfvertrouwen, moed en daadkracht.

Rhodochrosiet stimuleert positiviteit en levenslust waardoor ze een positief effect kan hebben op je relaties en liefdesleven. Ze ondersteunt je in het aantrekken en uitsturen van liefde doordat het onderdrukte en onderliggende gevoelens naar boven brengt waardoor ze je helpt om transparant te zijn in je communicatie en in wat je voelt. Ze brengt je innerlijke gevoelswereld naar boven.

Wat krijg je?

  • 3 kristallen van hoge kwaliteit
  • persoonlijke uitleg over je kristallen
  • een krachtige intentie die je kan herhalen om ze te manifesteren
  • een handig doosje
Bewaar dit product voor later
bottom of page