Iedere bestelling krijgt een mini abalone schelp en bestellingen over €60 krijgen een gratis seleniet kristal cadeau! Juwelen en bepaalde decoraties worden voor jou op maat gemaakt en het kan daarom even duren voor ze af zijn. Maar elk pakketje verzorg ik met heel veel liefde!

wit tekst.PNG

Gua Sha Zelfmassage

SKU 0013
€16.00
Geef jezelf of je geliefde een zalige gezichtsmassage, kies je favoriete kristal en ontdek alle voordelen!
In stock
1
Product Details

Inbegrepen is een document met alle info en hoe je het kan gebruiken. Deze kan je downloaden via links: Gua sha.


Wat is een Gua Sha?

Gua Sha is een eeuwenoude techniek die ze vroeger gebruikten om de gifstoffen die in je lichaam zitten, te verdrijven. Maar niet enkel dat! Regelmatige zelfmassage met de Gua Sha verbeterd de bloedcirculatie waardoor het je huid soepeler maakt en in tijd rimpels verminderd. Het verlicht spierspanning waardoor het je ontspant en helpt tegen bijvoorbeeld knarsetanden of hoofdpijn. En door de oliën die gebruikt worden bij het masseren, verhelpt het een droge huid. 


Wil je weten hoe je dit gebruikt? Download dan de gebruiksaanwijzing van de Gua Sha via ‘gratis’ op mijn site.


WAAROM ROZENKWARTS?

Rozenkwarts helpt je jezelf lief te hebben en te accepteren om wie je bent. Het maakt ruimte voor gevoelens van liefde en vriendschap. Verminderd stress, kalmeert sterke emoties en helpt je ontspannen waardoor je beter slaapt.


WAAROM TIJGEROOG?

Tijgeroog wend negatieve energie af, geef je meer zelfvertrouwen, verzacht harde emoties en daagt je uit om voor je dromen te gaan.

WAAROM JADE?

Jade helpt je om irritaties en negatieve energieën van anderen los te laten waardoor je je terug kan focussen op jezelf. Ook is jade een echte geluksbrenger. Gebruik Jade dus als je wel wat extra geluk kan gebruiken.

WAAROM BERGKRISTAL?

Bergkristal verlicht geblokkeerde emoties, vult je noden aan en brengt je zo rust/ geeft je energie.

WAAROM LAPIS LAZULI?

Lapis lazuli helpt je om eerlijk te zijn en je mening te uiten om zo je eigen pad vol liefde en vriendschap te bewandelen. 

Save this product for later